Haberler

Gölmarmara'da Eğitim Gönüllüleri'nden Kurs

Gölmarmara Eğitim Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GEGDER), ilçede okuma ve etüt salonu açmaya hazırlanıyor.

Eski Cami Mahallesi Han Sokak'ta açılacak olan okuma ve etüt Salonu Müdürü İsmail Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gölmarmaralı ihtiyaç sahibi çocukların faydalanması amacıyla üç sınıftan oluşan ve 200 kişinin eğitim göreceği etüt ve okuma salonunun açmaya hazırlandıklarını ve ücretsiz kurs verilecek etüt merkezine kayıtların başladığını bildirdi.

İsmail Kaya, konuyla ilgili açıklamasında, şunları kaydetti:

"Bizler, GEGDER olarak her platformda eğitime ne kadar değer vermemizi gerektiğini vurguluyorduk. İlçemize eğitim alanında yeni bir sayfa açmayı sosyal sorumluluk bilinci içerisinde gerçekleştirmiş olduk. Gölmarmara Halk Eğitim Merkezi, Ufuk okuma salonları ve etüt merkezleri ile yapmış olduğumuz protokol neticesinde Gölmarmara'mıza GEGDER okuma salonları ve etüt merkezlerini kazandırmış olmak bizi heyecanlandırıyor. Eğitim alanındaki proje ve çalışmalarımız büyük bir kararlılıkla devam etmektedir. Salonlarımızda okul dersleri branş öğretmenleri ile verilecektir."

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title