Haberler

Gölmarmara'da 80 bin metrekare kilit parke döşemesi

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde kurum kazılarının ardından bozulan yollarda, üst yapı çalışmalarını tamamladı. İlçe merkezinde 80 bin metrekare kilit parke döşemesi gerçekleştirildiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, "Vatandaşlarımızın kış aylarında mağdur olmaması için ekiplerimiz yaz sezonu boyunca özveriyle çalıştı. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımız konfor ve estetiğe kavuştu" dedi.

Gölmarmara ilçesinde, kurumlar tarafından yürütülen alt yapı çalışmasının ardından bozulan yollarda, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı üst yapı çalışması tamamlandı. Bozulan ve bakımsız bir görünümde olan ilçe merkezindeki yollarda, üst yapı çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçede 80 bin metrekare kilit parke döşemesi gerçekleştirdi. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, "Gerek doğalgaz çalışması, gerekse de MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen alt yapı çalışmasının ardından, Büyükşehir Belediyesi olarak hızla üst yapı çalışmasına başladık. Vatandaşlarımızın kış mevsiminde mağdur olmaması amacıyla, yaz sezonu boyunca ekiplerimiz özveriyle çalıştı. Yenilenen yollarla birlikte vatandaşlarımız hem konfora, hem de estetiğe kavuştu" dedi.

Yürütülen çalışmaların ilçe sakinleri tarafından da büyük beğeni topladığını dile getiren Öztozlu, "Bizler için en önemli olay, vatandaşlarımızın mutlu olması. Bu anlamda yürütülen çalışmalarımızın 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızın memnuniyetle karşılaması bizleri mutlu ediyor. İlçede yaptığımız incelemeler sırasında, başta mahalle muhtarlarımız olmak üzere, görüştüğümüz tüm vatandaşlarımız çalışmalardan övgüyle bahsediyor, bizlerin aracılığıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e selam ve teşekkürlerini iletiyor. Aldığımız bu geri dönüşler de, Fen İşleri ve Kent Estetiği Dairesi Başkanlığımız tarafından, ilçede yürütülen çalışmaların ne kadar başarılı olduğunu da gösteriyor. Bu anlamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün ifade ettiği gibi Manisa'mıza aynı aşk ve heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gölmarmara Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title