Haberler

Gölmarmara Atatürk İlköğretim Okulu'nda 'Onlar Buradaydı Projesi'

Gölmarmara Atatürk İlköğretim Okulu Yönetimi Tarafından 'Öğrencilere Meslekleri Tanıtmak ve Bilinçli Meslek Tercihi Yapmalarını Sağlamak' Amacıyla 'Onlar Buradaydı Projesi' Başlatıldı

Gölmarmara Atatürk İlköğretim Okulu yönetimi tarafından 'öğrencilere meslekleri tanıtmak ve bilinçli meslek tercihi yapmalarını sağlamak' amacıyla 'Onlar Buradaydı Projesi' başlatıldı.

Proje kapsamında okulun konferans salonunda öğrencilere seslenen Ürolog Dr. Avni Ziyan, 1988 yılında Gölmarmara'da ilköğretimini tamamladığını anımsatarak, projenin öğrencilerin meslek seçimi konusunda büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi. Dr. Ziyan, AA muhabirine yaptığı açıklamada ise Gölmarmara ilçesinden çıkan mezunların iyi yerlerde ve bazı hedefleri başarmış olduğunu gören öğrencilerin 'çok üst düzey gibi görünen mesleklerin hayal olmadığını daha kolay kavrayabileceklerini' kaydetti.

Kendi öğrencilik yıllarında bu tür etkinliklerin olmadığını ifade eden Dr. Ziyan, 'Eğer olsaydı inanıyorum ki onları örnek alacak pek çok arkadaşımız, Türkiye'de önemli noktalara gelebilirdi' dedi.

(İBR-HH-BAH) - MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title