Haberler

Gölette Arama Çalışmaları Sona Erdi

Gölette arama çalışmaları sona erdi Elverişsiz şartlar nedeniyle arama çalışmaları durdurulduHATAY - Hatay'ın Altınözü ilçesi Yarseli Mahallesi'nde serinlemek için Yarseli Göleti'ne giren baba ve 2 kızı gölette kayboldu.

Gölette arama çalışmaları sona erdi

Elverişsiz şartlar nedeniyle arama çalışmaları durduruldu

HATAY - Hatay'ın Altınözü ilçesi Yarseli Mahallesi'nde serinlemek için Yarseli Göleti'ne giren baba ve 2 kızı gölette kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, Altınözü ilçesi Yarseli Mahallesi'nde fasulye ekimi için Yarseli Göleti'nin yanında bulunan tarlasına gelen Mustafa Korkmaz (49), serinlemek için gölete girdi. Kısa bir süre sonra gölet içerisinde çırpınmaya başlayan Korkmaz'ı kurtarmak için üvey kızları Emine Aslan ve Safiye Aslan da gölete atladı. Baba ve kızları göletten çıkamayarak gözden kayboldu.

Adana'dan getirilen AFAD'a bağlı sualtı arama timleri bölgeye sevk edilirken gece arama çalışmaları gerçekleştiren tim bir bulguya rastlamadı. Arama şartlarının zorlaşmasıyla birlikte ara veren ekipler, sabahın erken saatlerinde aramalara devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Altınözü 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title