Haberler

Göle Belediye Başkanı Muratoğlu:

Ardahan'ın Göle İlçe Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu, İlçelerine Açılması Planlanan Meslek Yüksek Okulunun Tüm Altyapısını Tamamlayacaklarını Söyledi

Ardahan'ın Göle İlçe Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu, ilçelerine açılması planlanan meslek yüksek okulunun tüm altyapısını tamamlayacaklarını söyledi.

Muratoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, meslek yüksek okulunun 2011-2012 döneminde eğitim vermesinin planlandığını bildirdi.

Eğitim kurumunun açılması için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiklerini belirten Muratoğlu, 'Üniversitemiz Gölemize önümüzdeki dönem bir yüksek okulun açılması için çalışma başlattı. Biz de bu okulumuzun biran önce ilçemize kavuşturulmasını sağlamak amacıyla elimizden geleni yapacağız. Belediye olarak üzerimize düşen neyse, özellikle altyapı konusunda her türlü sorunun giderilmesi için çalışacağız. Amacımız böyle bir hizmetin ilçemize erken gelmesini sağlamak' diye konuştu.

(GN-CD-MİS-YLZ) - ARDAHAN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title