Haberler

Goldmaster Cirosunu %30 Arttırmayı Hedefliyor

Güncelleme:

2010 yılı Şubat ayında fiilen girdiği küçük ev aletleri grubunda ünlü sanatçı Seda Sayan'la işbirliği yaptığı yeni "şaşırtır" konseptli kampanyası ile dikkat çekiyor. Sektördeki başarısını kanıtlayan GoldMaster, küçük ev aletlerindeki iddiasını ön plana çıkarıyor.

Türkiye'de her yıl istikrarlı bir ivme ile artmaya devam eden küçük ev aletleri pazarında, 6 farklı grupta 100 çeşit ürün ile yaklaşık 2 yıldır faaliyet gösteren GoldMaster, ünlü sanatçı Seda Sayan ile işbirliği yaptığı yeni kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor.

GoldMaster, Seda Sayan'ın Ar-Ge sürecinden başlayarak tüm aşamalarında titizlikle çalıştığı ve Seda Serisi adı verilen küçük ev aletleri serisiyle cirosunu yüzde 30 artırmayı hedefliyor. Gıda hazırlama, içecek hazırlama, pişirme kızartma, ütü, temizlik, ısıtma soğutma gruplarında ürünleri olan GoldMaster, 2013 yılında pazarın ilk üç markasından biri olmayı ve 2 milyon adet ürün satmayı planlıyor.

Seda Sayan tasarladı GoldMaster yaptı…

Seda Sayan'la yaptıkları işbirliği hakkında bilgi veren ve işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren GoldMaster Genel Müdürü Sinan Bora, "Seda Sayan'la keyifli bir iş birliği yaptık. Kadınları çok iyi tanıyor, onların ihtiyaçlarını o kadar iyi biliyor ki bizi birçok konuda yönlendirdi. Gözlemlerine dayanarak şık, pratik ve kullanışlı ütüler, robotlar, çay makineleri, süpürgeler gibi akıllı aletler hazırladık. Tasarımdan üretime kadar birçok aşamayı titizlikle takip etti. Seda Hanım tasarladı, biz ürettik. 'Seda Serisi' ile mevcut ciromuzda yüzde 30 artış yakalayacağımızı hedefliyoruz. Ürün tasarımlarımız üzerinde birlikte çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

Dakikada 4 ürün satıp pazarın ilk üçünde yer alacak…

38 yıldır tüketici elektroniğinde yer alan GoldMaster'ın, 2010 yılı şubat itibari ile küçük ev aletleri pazarında yer almaya başladığını ve 2008 yılında başlayan 2 yıllık bir pazar araştırmasından sonra fiilen bu gruba dahil olduklarını belirten Bora, henüz 2.5 yıllık küçük ev aleti geçmişi olmasına rağmen GoldMaster olarak yılda 500 bin adet ürün ürettiklerini söyledi. Bora, 2 milyar TL büyüklüğündeki küçük ev aletleri pazarında şu an için yüzde 2 seviyesinde pazar payı olan GoldMaster'ın, ürünlerinin yüzde 25'ini Türkiye'de ürettiğinin altını çizdi. Bora, 2013 yılında 100 mevcut ve 20 yeni olmak üzere toplam 120 çeşit ürün ile 2 milyon adet ürün satışı yapmayı, sonrasında ise dakikada 4 adet ürün satmayı hedeflediklerini açıkladı. Bora, "2014 yıl sonu hedefimiz ise toplam 200 çeşit ürün grubunda 3.5 milyon ürün satmak ve pazarda yüzde 5-7 pay sahibi olarak lider 3 marka arasında yer almak" dedi.

Küçük ev aletleri pazarında 2 milyar TL'yi geçen bir hacmin mevcut olduğunu belirten Bora, "Araştırmalara baktığımızda bu yılsonunda pazarın yüzde 5 oranında bir büyüme gerçekleştireceğini görüyoruz. Pazarda 200'ü aşkın marka var ama pazar payı yüzde 1'in üzerinde olan yaklaşık 20 marka mevcut. Ancak pazarı tam olarak yönlendiren, domine eden toplam 7-8 marka var" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seda Sayan Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title