Haberler

Gölde Boğulan Genç Toprağa Verildi

Erzurum'da, Arkadaşları ile Gittiği Piknik Alanında Girdiği Gölde Boğularak Hayatını Kaybeden Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fars Dili ve Edebiyatı Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi Volkan Balkan Toprağa Verildi. Cenaze Namazına Ölüm Haberini Alarak Kalp Krizi Geçiren Baba Ahmet Balkan da Katıldı.

Erzurum'da, arkadaşları ile gittiği piknik alanında girdiği gölde boğularak hayatını kaybeden Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fars Dili ve Edebiyatı Bölümü 1. sınıf öğrencisi Volkan Balkan toprağa verildi. Cenaze namazına ölüm haberini alarak kalp krizi geçiren baba Ahmet Balkan da katıldı.

Arkadaşlarının gözleri önünde boğulan üniversite öğrencisi Volkan Balkan (21)'ın cenazesi dün akşam uçakla İzmir'e getirildi. Öğle saatlerinde İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenaze İstasyonaltı Camii'ne getirildi. Cenaze törenine ölüm haberini alarak kalp krizi geçiren baba Ahmet Balkan, üniversiteden arkadaşları ve yakınları katıldı. Oğlunun cenaze namazını kılan Karşıyaka Belediyesi'nden emekli baba Ahmet Balkan, yakınları tarafından zor teselli edildi. İkinci bir kalp krizi geçirme ihtimali bulunan gözüyaşlı babayı yakınları kollarından tutarak ayakta kalmasını sağladı.

Volkan Balkan, kılınan cenaze namazının ardından Sasalı Mezarlığında toprağa verildi.

(Mİ-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title