Haberler

Gölcüklü Recep Tayyip Erdoğan, Muhtar Adayı Oldu

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'la aynı ismi taşıyan genç muhtar adayı, mahallenin ilgi odağı oldu.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan ve Cumhurbaşkanı ile aynı ismi taşıyan 20 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan isimli genç, muhtar adayı oldu. Genç Recep Tayyip Erdoğan, "1998 yılında ben doğduğumda Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıydı. Soyadımız Erdoğan olduğu için babam esinlenmiş ve bana da Recep Tayyip ismini uygun görmüş" şeklinde konuştu.

"MAHALLEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM"

Küçük yaşından bu yana siyasete katılma isteği olduğunu söyleyen Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhurbaşkanımızın gençlere ve muhtarlara verdiği önem sebebiyle ben de muhtar adayı olmaya karar verdim. Şu anda 20 yaşındayım. Planlar ve projelerden şu anda bahsetmemizin doğru olmayacağını düşünüyorum ama gerek belediyede gerek kamusal alanlarda seçilmem halinde mahallemizi bir genç olarak en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum" dedi.

Gölcüklü Recep Tayyip Erdoğan, Muhtar Adayı Oldu

"BEN DOĞDUĞUMDA CUMHURBAŞKANIMIZ İBB BAŞKANIYDI"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı yıllarda babasının kendisine bu ismi verdiğini anlatan genç Recep Tayyip Erdoğan, "1998 yılında ben doğduğumda Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıydı. Soyadımız Erdoğan olduğu için babam esinlenmiş ve bana da Recep Tayyip ismini uygun görmüş" şeklinde konuştu.

Gölcüklü Recep Tayyip Erdoğan, Muhtar Adayı Oldu

GÜNLÜK HAYATTA YAŞADIĞI YANLIŞ ANLAŞILMALARI ANLATTI

Günlük hayatta isminden dolayı ilginç olaylar ve yanlış anlaşılmalar yaşadığını da anlatan Muhtar Adayı Erdoğan, "Bir seferinde İzmit'ten Gölcük'e dönerken trafik kazası geçirdik. Hastaneye gittiğimizde oradaki polis benim ismimi telsizden anons edemeyeceğini söyleyerek kendi şahsi cep telefonuyla üstlerini aradı. İsmim Cumhurbaşkanımız ile aynı olduğu için telsiz anonsunda yanlış anlaşılmaya sebep olabileceğini söyledi bana. Biz yurtdışına çok sık gidip geliyoruz. Özellikle Almanya'ya gittiğimde yeşil pasaportum olmasına rağmen, yani vize olmadan sadece pasaport ile giriş çıkış yapabilmem gerekirken, Alman polisler sürekli bana zorluk çıkartıyorlar. Bunun da yine ismimden kaynaklandığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Genç muhtar adayı mahallesinde ilgi odağı oldu;

Gölcüklü Recep Tayyip Erdoğan, Muhtar Adayı Oldu

Gölcüklü Recep Tayyip Erdoğan, Muhtar Adayı Oldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gölcük Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title