Haberler

Gölcük'te Kentsel Dönüşüm Protokolü İmzalandı (2)

Bakan GÜLLÜCE: SALDIRIYI KINIYORUM Bir gazetecinin Mersin ve Adana'daki HDP bürolarında meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Kınıyorum. İğrenç buluyorum.

Bakan GÜLLÜCE: SALDIRIYI KINIYORUM

Bir gazetecinin Mersin ve Adana'daki HDP bürolarında meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Kınıyorum. İğrenç buluyorum. Biz bu ülkede barışın, huzurun, kardeşliğin ve demokratik bir seçimin olmasını istiyoruz. O bomba atma eylemini kim, hangi yeraltı veya yer üstü örgütü yaptıysa binlerce kere kınıyorum. AK Parti'nin çok büyük oyla geleceğini fark ettikleri için böyle yanlış yollara girmeye başladılar. Bugün zaten bakıyorsunuz basında da bunun alt yapısını hazırlamaya çalışıyorlar. Muhalefet partileri anketlerle seçimi kaybettiklerini anlayınca şimdi seçimde hileden bahsetmeye başladılar" dedi.

TÜRKİYE'DE HUZUR YOK HAVASI ESTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Yapılan bombalı saldırılarla Türkiye'de huzur yok havasının estirilmeye çalışıldığını söyleyen Bakan Güllüce konuşmasını söyle sürdürdü:

"1940'lı yılların seçimi değil kardeşim. Bir sandığın başında 15 kişi var. Her sandığın başında, her partinin mensubu var. Her partinin mensubu o sandıktan çıkan sonucu imzalıyor. Sonra bunlar ilçede toplanıyor ve o ilçede her partinin temsilcisi var. 15 kişiyi saf yerine koyan bir anlayış ama nedir? Bu seçimi kaybettiğini fark eden muhalefet seçime şaibe bulaştırmak için bu yolu izliyor. Peşinden de bu bomba momba işleriyle Türkiye'de huzur yok havası estirmeye çalışıyorlar. Vallahi ne yaparlarsa yapsınlar vatandaş kararını verdi. Dün İstanbul'da iki milyona yakın insan, iktidar hükümete devam, anayasa değişecek mesajı verdi."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İdris Güllüce Gölcük Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title