Haberler

Gölcük'te Bir Ayda 5 Araç ve 1 Ev Yandı

Kocaeli'nin Gölcük İlçesinde Ağustos Ayı İçerisinde 5 Araç ve 1 Ev Yandı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde ağustos ayı içerisinde 5 araç ve 1 ev yandı.

İlçede önceki gün aynı cadde üzerinde çıkan ev ve araç yangınları kundakçı şüphesini arttırdı. İlk yangın gece saat 03.00 sıralarında Yeni Mahalle 1 Mart Caddesi 298. Sokak 1 numarada meydana geldi. Tek katlı müstakil evde bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Yangına uykuda yakalanan Kadriye Öztürk ve torunu Adem Öztürk kendilerini güçlükle dışarı atarken, yanan ev kullanılmaz hale geldi.

İkinci yangın ise aynı cadde üzerinde 307. Sokak'ta meydana geldi. İbrahim Karataş'a ait 41 H 7247 plakalı kamyon park halinde iken bilinmeyen bir sebeple yanmaya başladı. Yangın kısa sürede tüm kamyonu sararken, araç kullanamaz hale geldi.

Gölcük'te üçüncü yangın ise Değirmendere beldesinde meydana geldi. Topçular Mahallesi 61. Sokak'ta Alparslan Kuyubaş'a ait 41 H 2044 plakalı otomobil gece 03:00 sıralarında bilinmeyen bir sebeple alev aldı. Arabasının yandığını gören Kuyubaş, bahçe hortumu ile yangına müdahale ederek yangını söndürdü.

Gölcük'te ağustos ayı içerisinde daha önce de 3 aracın yandığı öğrenildi. Yangınların birbirine yakın adreslerde çıkması kundakçı olma ihtimalini güçlendirilirken, yangınlarla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

(GA-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title