Haberler

Gölcük - Hülya Yolcubal Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Bodrum'da Evinin Önünde Otomobilinden İndiği Sırada 8 Kurşunla Öldürülen Peyzaj Mimarı 38 Yaşındaki Hülya Yolcubal'ın Cenazesi, Bugün Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'ne Bağlı Ulaşlı Semtinde Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi. Cenazeye Türkiye Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Oğuz Yılmaz da Katılırken, Yurdun Dört Bir Yanındaki Temsilciliklerden de Cenazeye Çiçek Gönderildi.

Bodrum'da evinin önünde otomobilinden indiği sırada 8 kurşunla öldürülen Peyzaj Mimarı 38 yaşındaki Hülya Yolcubal'ın cenazesi, bugün Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'ne bağlı Ulaşlı semtinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye Türkiye Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Oğuz Yılmaz da katılırken, yurdun dört bir yanındaki temsilciliklerden de cenazeye çiçek gönderildi.

Bodrumdaki evinin önünde Cihan Oskay tarafından kurşunlanarak öldürüldüğü ileri sürülen Hülya Yolcubal'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemelerin tamamlanmasının ardından dün gece Gölcük'e getirildi. Cenaze nimazı ise ikindi vakti Ulaşlı semtindeki Merkez Camii'nde kılındı. Babası Nejat, Annesi Necla, kızkardeşi Reyhan Yolcubal ile Türkiye Peyzj Mimarları Odası Başkanı Oğuz Yılmaz'ın yanı sıra akrabaları ve arkadaşlarının katılydığı cenaze törenine, yurdun çeşitli illerindeki peyzaj mimarları odası temsilciliklerinden lenek geldi. Emekli öğretmen olan anne Necla Yolcubal, kızının Bodrum'da çevre yararına çok önemli hizmetler verdiğini belirtirken cinayetle ilgili konuşmak istemedi.

Kızının 15 yıldır Budrum'da olduğunu ve kendilerinin de sık sık yanına gidip geldiklerini söyleyen anne Necla Yolcubal sık sık sinir krizleri geçirdi. Emekli astsubay olan baba Nejat Yolcubal ile güçlükle ayakta dururken kendisi gibi emekli astsubay olan arkadaşları tarafından yatıştırılmaya çalışıldı.

Türkiye Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Oğuz yılmaz ise, çok değerli bir meslekdaşlarını kaybettiklerini ve katil zanlısının da yakalandığını belirterek, ona gereken cezayı adalet vereceğine inandıklarını söyledi.

Hülya Yolcubal'ın cenazesi kılınan namazın ardından Ulaşlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title