Haberler

Gölcük Hamidiye Köyü'nde doğalgaz sevinci

Güncelleme:

Gölcük ilçesi Hamidiye Mahallesi, düzenlenen törenle doğalgaza kavuştu.

Gölcük ilçesi Hamidiye Mahallesi, düzenlenen törenle doğalgaza kavuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük'ün Hamidiye Köyü'ne verilen doğalgaz nedeniyle düzenlenen törene katıldı. Törene Başkan Büyükakın'ın yanısıra parti temsilvileri ilçe belediye görevlileri gaz dağıtım şirketi temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Törende, doğalgaz yakma meşalesini Başkan Büyükakın tutuşturdu.

Hamidiye Köyü'nde düzenlenen doğalgaz verme töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Gölcük Hamidiye Köyü için bugüne kadar servis hatlarıyla birlikte toplamda 11 kilometrelik bir hat döşendi. Çalışmalarımız sonucu Hamidiye'de 229 bina doğalgazdan faydalanacak. Yüklenici firma ile bir protokol yaptık. Büyükşehir Belediyesi olarak kazı ve dolgu çalışmalarına yardımcı oluyoruz. Bu sayede daha fazla vatandaşımızın doğalgazla buluşmasını sağlamış oluyoruz. Sadece burada değil, Kocaeli'nin birçok yerinde vatandaşımıza doğalgaz ulaştırılması için böyle bir süreci yürütüyoruz" dedi.

Başkan Büyükakın, "Aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü sayın Cumhurbaşkanımız da defalarca söyledi. 'Aşk ile çalışan yorulmaz'. Çalışmalarımızın tek sebebi insanımızın müreffeh olmasıdır. Köylerimize doğalgaz getirmeye devam ediyoruz. Burada bir yaz günü bir araya gelmiştik ve çalışmaları başlatmıştık. Bugün de iş tamamlandı, doğalgazı vermeye geldik. Hayırlı uğurlu olsun. 229 binaya, 325 haneye doğalgaz bağlandı. 11 kilometre hat çekildi ve bu hat ilimizdeki diğer hatlarla birlikte toplam 23 kilometre oldu. Önümüzdeki dönem için de projelerimiz devam ediyor. Başta hanımlarımız olmak üzere Hamidiye bu kış doğalgazın konforundan yararlanacak. Biz sadece bir emaneti aldık ve hakkını vermeye çalışıyoruz. Kocaeli'nin her yerinde çalışmalarımız devam ediyor. Boş konuşmuyor, sadece işle ilgili konuşuyoruz. Herkese hayırlı olsun" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hamidiye Gölcük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title