Haberler

Gölbaşı'nda Gıda Ürünlerine Sıkı Denetim

Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Birlikte Sürdürülen Denetimlerde Gıda Maddeleri ve Üretim Mekanları Denetlendi.

Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ile birlikte sürdürülen denetimlerde gıda maddeleri ve üretim mekanları denetlendi.

Belediyeden yapılan açıklamada, halk sağlığından taviz verilmeyeceği ve sağlığı tehdit edici gıdalar bulunduranların kim olursa olsun hakkında gerekli işlemin yapılacağı kaydedilerek, denetimlerin aralıksız süreceği bildirildi. Belediye Başkanı Abdul Nasır Haşlak ise Gölbaşılılar'ın sağlığının kendileri için her şeyden önemli olduğunu belirterek, "Bu nedenle zabıta ekiplerimiz ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz el birliğiyle denetimlerini aralıksız sürdürüyorlar. Yapılan denetimlerin bir kısmı

periyodik denetimler ve bir kısmı da baskın denetimler olarak devam ediyor. Gölbaşılı hemşehrilerimizden ricamız, karşılaştıkları gayr-i sıhhi durumları derhal belediyemize bildirmeleridir" dedi.

Başkan Haşlak, kaynağı belli olmayan ve Tarım Bakanlığı'ndan üretim izni bulunmayan ürünlerin alınmamasını, son kullanma tarihlerinin de kontrol edilmesini istedi.

(SC-MAY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title