Haberler

Gölbaşı'nda Elektrik Direği Demiryoluna Devrildi

Gölbaşı ilçesinde devrilen elektrik direği, onarım vagonunun raydan çıkmasına ve demiryolu ulaşımının aksamasına neden oldu.

Gölbaşı ilçesinde devrilen elektrik direği, onarım vagonunun raydan çıkmasına ve demiryolu ulaşımının aksamasına neden oldu.

TCDD Malatya 5. Bölge Müdürü Üzeyir Ülker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gölbaşı'na bağlı Haydarlı İstasyonu yakınında, demiryolunda çalışma yapan ray onarım vagonu üzerine elektrik direğinin devrildiğini belirtti. Olay nedeniyle raydan çıkan vagonda küçük çaplı hasar meydana geldiğini ifade eden Ülker, şunları kaydetti:

"Devrilen elektrik direği daha çok tren hattına zarar verdi. Ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Şu anda Pazarcık-Malatya istikametine tren yolu ulaşıma kapalı. Arkadaşlarımız çalışmalarını aralıksız sürdürüyor."

Bu arada, Malatya istikametine giden ve Pazarcık ilçesinde bekletilen Fırat Ekspres'i yolcularının minibüslerle gönderildikleri belirtildi.

Muhabir: Resul Tokluca / Ahmet Caner Baysal

Yayıncı: İbrahim Uyar - ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Pazarcık Haydarlı Malatya Gölbaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title