Haberler

Gölbaşı'nda 47. Yıl Şöleni

Güncelleme:

Gölbaşı Belediyesi kuruluşunun 47. kuruluş yıldönümünü 27 Nisan Cuma günü (Yarın) bir şölenle kutlayacak.

Gölbaşı Belediyesi kuruluşunun 47. yıldönümünde bir şölen düzenledi. Yıldönümü dolayısıyla 27 Nisan Cuma akşamı (Yarın) Ahmet Şafak konserinin de yer aldığı program düzenlendi.

Çocuklara yönelik gösteriler, folklor gösterilerinin de yer alacağı etkinlikler Gölbaşı Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak ve saat 19.00'da başlayacak.

AHMET ŞAFAK GELİYOR

Gölbaşı Belediyesi'nin 47. kuruluş yıldönümü etkinlikleri dolayısıyla düzenlenecek konserde yüzlerce bestesi ile yüreklere köprü kuran Sanatçı Ahmet Şafak, Gölbaşılı'larla buluşacak. Çıkardığı "Yalnız Kurt" albümü ile yüzbinlerce müziksevere ulaşan Ahmet Şafak'ın konserinin yanı sıra Gölbaşılılar, Sincanlı Mustafa Taş'ı da izleme imkanı bulacak.

"GELİN BİRLİKTE KUTLAYALIM"

Gölbaşı Belediyesi'nin 1965 yılında kuruluşundan bugüne 47 yıl geçtiğini bildiren Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, düzenledikleri şölene tüm Gölbaşılıları katılmaya davet ederek "Gelin bu büyük coşkumuzu birlikte kutlayalım" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölbaşı Belediyesi Ahmet Şafak Şölen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title