Haberler

Gölbaşı Belediyesinden Mahalle Sakinlerine İftar

Gölbaşı Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi sakinlerine Mevlana Parkı'nda iftar verildi.

Katılımın yoğun olduğu iftar sonrası konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, bu büyük kalabalığı iftarda topladıkları için belediye yetkililerine teşekkür etti.

Eskiden özellikle 1980'li yıllarda ramazanların yoksulluk içinde geçtiğini belirten Aydın, "Geçen düşündüm, 36 yıl önce ramazanda ne yapıyorduk diye. Tam 1980 yılına denk geliyor ramazan ayı, 36 yıl önce bugünlerde. Yaşı belli bir yaşında üstünde olanlar bilirler, o yıllardaki ramazanın zorluklarını hatırladım." dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise belediyenin projelerine ilişkin bilgi verdi.

Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonunun (MOBESE) gelecek ay hizmete alınacağını anlatan Duruay, şunları kaydetti:

"Geldiğimiz günden beri Gölbaşımızda sağlığın çok önemli olduğunu biliyorduk ve bununla ilgili sayın vekillerimizin de üstün gayreti sayesinde 200 yataklı devlet hastanesinin ihalesi oldu. Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde de temeli atılacak. Ayrıca HASVAK Hastanesinin polikliniklerinin durumu kötüydü. Gölbaşı Belediyesi olarak oraya 7 bin metrekarelik yeni bir polikliniğin temelini attık. Ayrıca parkımızda çocuk oyun alanlarının olduğu yere iki ay sonra ihalesini yapacağımız güzel bir yüzme havuzu yapacağız. Bunun haricinde Eymir, Şafak ve Seğmenler mahallelerinin ortasına tüm halkımızın hoşça vakit geçirebileceği 117 dönümlük şehir parkı yapacağız."

İftar sonrası özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği Hacivat Karagöz oyunu sahnelendi.

Kaynak: AA / Güncel

Bahçelievler Mahallesi Gölbaşı Belediyesi AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title