Haberler

Gol Kralı Denizde

Güncelleme:

GOL KRALI DENİZDE

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, 24 golle 'gol kralı' olarak tamamladığı sezonun ardından soluğu Çeşme'de aldı. Geçtiğimiz yıl satın aldığı Alaçatı'daki evinde ailesiyle birlikte kalan Yılmaz; Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika ile Arda Turan'ın sahibi olduğu 'Çi-Capitano' adlı yatta güneşlendi.

ATEŞ AİLESİ TATİLDE

Eskişehirsporlu futbolcu Necati Ateş, Çeşme'de tatil yapıyor. Ünlü futbolcu, önceki gün eşi Zeynep Ateş ve oğulları Emre ve Ege ile birlikte Marrakech Beach Club'taydı.

ONDAN MUTLUSU YOK!

Ünlü şarkıcı Pınar Aylin, önceki akşam eşi Süleyman Bey ile Alaçatı'da yürüyüş yaptı. Aylin, "Mutluyum, sevdiklerimle güzel bir tatil yapıyorum" dedi.

KENDİ CENET KOYU'NU SALADI

Genç şarkıcı Kendi, önceki gün Bodrum Cennet Koyu'nda teknede güneşlenirken görüntülendi. Sevgilisiyle birlikte çıktığı tatilde gün boyu denize giren Kendi, pembe bikinisiyle dikkat çekti.

AKLI İSTANBUL'DA KALDI

Bodrum'un ünlü müdavimlerinden Erdal Özyağcılar, sezonu açtı. Önceki gün sabahın erken saatlerinde Türkbükü'nde yürüşe çıkan usta oyuncu, daha sonra Gölköy'de denize girip güneşlendi. Özyağcılar, tüm gün boyunca iPad'inden Türkiye gündemini takip etti.

SEZONA HIZLI GİRDİ

İşletmeci Önder Bekensir, Bodrum'a transfer oldu. Bekensir, Bodrum Palmarina Hotel Beach ve Marina Billionaire Club'ın işletmeciliğini üstlendi. Yalıkavak Marina'da görüntülenen Bekensir, son hazırlıkları yaptığını söyledi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Burak Yılmaz Galatasaray Bodrum Çeşme Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title