Haberler

Gol Düellosunda 5-3 Galip Geldi

Bayern Münih, Gol Düellosunda 5-3 Galip Geldi

BAYERN MÜNİH, GOL DÜELLOSUNDA 5-3 GALİP GELDİ

İsa DEVEÇEKEN/FRANKFURT, (DHA)

Almanya 1. Futbol Ligi'nin (Bundesliga) ilk yarısının son maçında Hamit Altıntoplu Bayern Münih, Stuttgart deplasmanında sahadan 5-3'lük skorla galip ayrıldı.

40 bin 950 seyircinin doldurduğu Mercedes Benz Arena'da Bayern Münih, Mario Gomez'in 31. dakikada attığı golle gol perdesini araladı: 0-1. 36. dakikada Müller ve 43. dakikada Franck Ribery ilk yarının skorunu belirledi: 0-3. İkinci yarıya ilk yarıda başaılı bir performans çizen Hamit Altıntop'un yerine Pranjic'i alarak başlayan Bayern, 50. dakikada Harnik'le gelen Stuttgart'ın golünü önleyemedi: 1-3. Daha önce yıllarca alt yapısında yetişip Stuttgart forması giyen Mario Gomez, 52 ve 54. dakikalarda eski takımı Stuttgart filelerini iki kez daha havalandırınca fark açıldı: 1-5. Antrenör Bruno Labbadia ve yardımcısı Erdinç Sözeri'nin ilk kez Bundesliga maçında takımın başına geçtiği karşılaşmada Stuttgart, 64. dakikada Harnik ve 70. dakikada Gentner ile farkı ikiye indirdi: 3-5. Gol düellosundan 5-3 galip ayrılan Bayern Münih, 29 puanla 5. sıraya yerleşti. 12 puanda kalan Stuttgart ise düşme hattı olan 17. sıraya geriledi.

LEVERKUSEN BERABERLİĞİ ZOR KURTARDI

Bayer Leverkusen, sahasında SC Freiburg karşısında beraberliği zor kurtardı: 2-2.

Bay Arena'da kendi seyircisi önünde 16. dakikada Vidal'ın penaltıdan attığı golle Leverkusen 1-0 öne geçti. 25. dakikada SC Freiburg, Rosenthal ile beraberliği yakaladı. Golcüsü Cisse ve liberosu Ömer Toprak'sız sahada mücadele eden Freiburg, 65. dakikada Reisenger ile 2-1 öne geçti. 66. dakikada Eren Derdiyok yerini Kiessling'e bıraktı. 75. dakikada Helmes maçın skorunu belirledi: 2-2

Leverkusen 33 puanla ligin ilk yarısını üçünü sırada kaparken, 28 puanlı Freiburg ise 6 sırada yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title