Haberler
Güncelleme:

Gol Attı Diye Genç Futbolcuyu Dövdüler

Didim ile Söke arasında oynanan U17 maçının 85. dakikasında Söke'yi öne geçiren golü rakip filelere gönderen Bilal Kılıç, sevinirken ensesine aldığı darbeyle bayıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (26)

Sibel:

delikanlıda çok yakışıklıymış,nasıl ulaşabilirim acaba..?

8
8
yanıtYanıtla
yakışıklı:

illa yakışıklı istiyorsan bana ulaş. . . .

yanıt2
yanıt6
dürbünlü:

ege sahilinde yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımızın çoğunun imanı zayıf olduğu için,camiye hiç gitmezler,meyhaneler ve plajlar ise tıklım tıklım doludur,bence devlet müftünün yanına iki polis verip tek tek evleri dolaşıp,herkesi imana davet etsinler,imana gelmeyenleri denize döksünler,herkese iyi akşamlar hayırlı geceler diliyorum.

7
9
yanıtYanıtla
isme gerek yok:

salak salak konusma. . . ne alaka. . .

yanıt0
yanıt3
türk:

herkesin dini kendine yapıcak bişe yok zorla birşey olsaydı Peygamber efendimiz sav. zamanında ALLAHTAN vahiy geldiğinde istese herşeyi yaptırırdı .

yanıt0
yanıt2
mamur:

islamda zorlama yoktur.

yanıt5
yanıt3
MAL:

Sen misin bu alemin müslümanı?

yanıt4
yanıt3
hadsiz:

Nerden aldın emri vahiy mi geldi töbe haşa sen kimsin de denize döksünler cümlesini kurabiliyorsun İslam dininin hiç bir yerinde zorlama bile yokken denize döksünler diyecek haddi kendinde nasıl buldun sizin gibi cahil cühelalar ancak islamdan soğutur imana getirmez. . . haddinizi bilin

yanıt4
yanıt4
KAYA:

BEYNİNEDE DÜRBÜN TAKMIŞSIN LA SEN:)

yanıt2
yanıt3
TANJU:

BUNLARI ARTIK MAÇA DEGİL STANDIN ÖNÜNDEN BİLE GEÇMELRİ YASK OLMASI LAZIM

13
0
yanıtYanıtla
Adanali:

Her haberi adanami diye alay eden zihniyetler! GELIN BURDA SIZ YASAYINDA GÖRÜN biz adananın beyefendi yerlisi olarak ne çekiyoruz görün.o ilginç olaylar başka sehirlerden gelenler bunu beyninize sokun

11
1
yanıtYanıtla
ADANA:

tatilde tanıştığım iki tane Adanalı arkadaşım oldu. . . ve bir İstanbul beyfendisinden daha beyfendilerdi çağdaş modern medeni ve saygılı herşeyi Adana''ya bağlamayın 5 parmağın 5i bir mi ?

yanıt1
yanıt1
TESPIT:

ulkemizde futbolun neden gelismedigine, binlerce ornekten sadece birisi..Trajikomik bir durum yasanan hadise..Boyle seyirci olduktan sonra trubenler dolsa ne olur ki..bizde futbol; küfür, sahaya atlama, kavga, mesale yakma, tribune satirla girme, kornere ve de tac kullanmaya gelen futbolcuya bozuk para , batarya v.b materyallar atmaktan ibaret...bu ulke de hic bir sey gelisim gostermez, ben buna inaniyorum..

10
0
yanıtYanıtla
KOZANLI:

Ne kadat embesil işe yaramaz gerzek bir milletiz

10
0
yanıtYanıtla
AMATÖR FUTBOLCU:

Bilal arkadaşımıza çok geçmiş olsun. Olayın failleri tutuklanarak hesap vermeli. Herşey top değil, herşey futbol değil insanlık ta lazım.

9
0
yanıtYanıtla
FİLO:

o antrenör olan geri zekalı adam bunu yaptırırsa o çocuklarda yaparlar işte. nasıl bir spor adamı olmuş nasıl bir yönetici olmuş anlamadım. en büyük şuçlu antrenör. .

7
1
yanıtYanıtla
x man:

gol atmak tehlikeli oldu artık.hem yeşil sahalarda hemde diğer sahalarda.....

8
0
yanıtYanıtla
Rizespor:

hükümet haalaa istifa etmedimi.

5
2
yanıtYanıtla
Deniz:

Çok yazık. Ben olsam o babanın yerınde. O ilk yumduğu vuranı öldururdum yastmazdım

5
2
yanıtYanıtla
Brütüs:

İyi iyi. Gol attığı için dayak yemiş çocuk. Kendi kalesine atsa veya atmasa kendi taraftarı verecek sopayı. Türk futbolu iyi yolda hızla ilerliyor.

6
0
yanıtYanıtla
sporsever:

sporcumuza geçmiş olsun önce böyle öküzleri futboldan uzaklaştıracan ondan sonra her sporda başarılı oluruz

6
0
yanıtYanıtla
ç:

Böyle teröristleri takımların başına getirmesinler

5
0
yanıtYanıtla
bzztt:

bizim millet iyice mala bağladı

5
0
yanıtYanıtla
Selçuklu:

Önce ahlak sonra spor

0
0
yanıtYanıtla
Selçuklu:

Sen dürbününe iyi sarıl

0
0
yanıtYanıtla
Selçuklu:

Böyle tipler, yargılanıp ceza aldığında kısa süreli de olsa cezaevinde yatmayıp, hükmün geriye bırakılması kararı verilirse ıslah olmazlar ,yeniden ayni davranışları yaparlar. Bu tiplerin en az 2 veya 3 yıl futboldan uzaklaştırılması lazım. Yukarıda yazdığı gibi doğruysa antrenör de azmettirmekten yargılanmalıdır..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title