Haberler

Gökyüzü Yere İniyor

Ay En Saf Halini Dolunay Geccelerinde Tüm Çıplaklığıyla Aydınlatır. Richmond / Nua Ayın Bu Özel Halini Her Ay 'Dolunuay Gecceleri'yle Kutluyor. İlki 2 Şubat Cuma Günü Yapılacak Bu Özel Gecceye Katılabilir Yıldızların Dansına Şahitlik Edebilirsiniz.

AY EN SAF HALİNİ DOLUNAY GECCELERİNDE TÜM ÇIPLAKLIĞIYLA AYDINLATIR. RİCHMOND / NUA AYIN BU ÖZEL HALİNİ HER AY 'DOLUNUAY GECCELERİ'YLE KUTLUYOR. İLKİ 2 ŞUBAT CUMA GÜNÜ YAPILACAK BU ÖZEL GECCEYE KATILABİLİR YILDIZLARIN DANSINA ŞAHİTLİK EDEBİLİRSİNİZ.

Richmond / Nua DoluNUAy Geccesi'ne özel bir program sunuyor. Tüm gün spa'da dinlenip, rahatladıktan sonra romantik bir akşam yemeği sizleri bekliyor. Bu gecceye özel hazırlanan dekorasyon ve mönü DoluNUAy Gecenizi daha anlamlı kılacak.

DoluNUAy Mönüsünde neler mi var? Avakado ve füme patlıcan salatası, isli çerkez peyniri ve rokalı buğday risotto kek, nar&şampanyalı granita, Asya usulü marine edilmiş dana filetosu ve tatlı olarak da hindistan cevizli ananaslı krem kek. Bu özel mönünün fiyatı 85 YTL.

Richmond / Nua'da DoluNUAy Geccesi'nde piyano, arp ve gitar eşliğinde farklı bir gün geçirebilir, ayın büyülü yüzünü ve yıldızları daha yakından görebilirsiniz.

RICHMOND / NUA: 0264 582 21 07

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title