Haberler

Gökyüzü Uçurtmalarla Renklendi

Altındağ Belediyesi Tarafından Karapürçek Güreş Alanında Bu Yıl 2'incisi Düzenlenen Uçurtma Şenliği, Renkli Görüntülere Sahne Oldu.

Altındağ Belediyesi tarafından Karapürçek güreş alanında bu yıl 2'incisi düzenlenen Uçurtma Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Başkan Yardımcısı Yunus Keleş, birim müdürleri ile belediye personelinin aileleriyle katıldığı şenlik, Türk Halk Müziği Korosu Şefi İlkim Eylül İlk ve pop müzik sanatçısı Özhan'ın verdiği konserlerle renklendi. Şenliğe katılacak olan vatandaşlar sabah saatlerinde merkezi noktalardan kalkan otobüslerle şenlik alanına götürülürken, uçurtma hediye edilen katılımcılara döner ve ayran ikramında bulunuldu. Şenlikte Altındağlılarla buluşan Başkan Veysel Tiryaki, "Bu güzel tatil gününde Altındağlı çocuklarımız ve aileleriyle birlikte güzel bir etkinlik düzenleyelim istedik" dedi.

Altındağ Belediyesi'nin yaz aylarının gelişiyle birlikte açık hava etkinliklerine hız verdiğini hatırlatan Başkan Tiryaki, "Önümüzdeki zamanlarda da bizleri bir araya getirecek, şehrin stresinden bir nebze olsun uzaklaştıracak ve ailelerimizle birlikte hoş vakit geçirmemizi sağlayacak etkinliklerde buluşmayı diliyorum" diye konuştu.

Şenlikte konserlerin yanı sıra Kaşgarlı Mahmut İlköğretim Okulu, İhsan Sungu İlköğretim Okulu ve 13 Ekim İlköğretim Okulu halk oyunları ekipleri gösteriler sundu. Şenlik bitiminde Altındağ Belediyesi'ne ait otobüsler katılımcıları tekrar merkez noktalara bıraktı.

(BK-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title