Haberler

    Gökova Bisiklet Turu'nda Son Etap Heyecanı

    Muğla Bisiklet Derneği tarafından yerli ve yabancı 230 sporcunun katılımıyla gerçekleşen 8. Gökova Bisiklet Turuna katılan bisikletçiler Bodrum'dan ayrıldı.

    Bu yıl 8'incisi düzenlenen Gökova Bisiklet Turu’na İngiltere, Almanya, Fransa ile Türkiye'den katılan 230 bisikletçi Akyaka, Marmaris, Datça etabının ardından Bodrum'da konakladı.

    Bodrum Kalesi ve Antik Tiyatroyu gezen bisikletçiler, hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı ailelerin çocuklarıyla katıldığı turda, hazırlıklarını tamamlayan sporcular 18 Mayıs'ta Akyaka'da sona erecek tur için yola çıktı.

    Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle bu yıl düzenlenen turu Soma maden işçileri ve yakınlarına adayan bisikletçiler, bisikletlerine Türk bayrağı, siyah bez ve Soma yazılı dövizler astı.

    Bisikletçiler, 300 kilometrelik parkurda vatandaşlara "Yollar hepimizin paylaşalım" sloganıyla bisikletlilerin de bu yolları kullanabileceği mesajını veriyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Akyaka Bodrum Gökova Soma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title