Haberler

Gökköy'de terfi hattı döşeme işi başladı

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli'nin Gökköy Mahallesi'ndeki sondajı hizmete açmak için bin 300 metrelik içme suyu terfi hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe geneline yeterli ve kaliteli içme suyu temini için yürüttüğü çalışmalarında hız kesmiyor. MASKİ, Salihli ilçesine bağlı Gökköy Mahallesi'nin içme suyu sondajını devreye almak için de çalışmalara başladı.

İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince mahallede bin 300 metrelik terfi hattı döşeme işi gerçekleştiriliyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni sondaj hizmete açılarak mahalleye yeterli içme suyu sağlanacak. Gökköy Mahalle Muhtarı Cavit Urf, "Terfi hattı çalışmalarımız başladı ve güzel bir şekilde devam ediyor. Tek temennimiz bir an önce tamamlanması ve sondajımızın devreye alınması. O zaman yeterli suya kavuşacağız inşallah. Çalışmanın bitişini dört gözle bekliyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Salihli Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title