Haberler

Gökkaya'nın Altyapısında Geri Sayım

Güncelleme:

Ahmetli'nin Gökkaya Mahallesi'nde 4 buçuk milyon TL maliyetle hayata geçirilecek olan 18 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışması için yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yıllardır hasretle altyapı çalışmalarını bekleyen mahallelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. MASKİ'nin kaliteli altyapı hizmetiyle tanıştırmak üzere olduğu mahallelerden biri de Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya Mahallesi oldu. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde uygulamaya geçirilecek olan proje kapsamında mahallenin 18 kilometrelik kanalizasyon hattı yenilenerek Gökkaya sakinlerine sağlıklı altyapı temin edilecek. 4 buçuk milyon TL maliyetle hayata geçirilecek çalışmaların öncesinde MASKİ ve İller Bankası yetkilileri, yüklenici firmaya yer teslimini gerçekleştirdi. Mahallede başlatılacak çalışma sayesinde vatandaşlar yıllardır özlemini çektikleri hizmetle buluşacaklar.

"GÖKKAYA, TARİHİNDE İLK KEZ BÖYLE BİR HİZMET GÖRÜYOR"

Gökkaya Mahalle Muhtarı Kadir Türker, "Mahallemize 50 yıldır ilk defa bu kadar büyük bir yatırım yapılıyor. Eski kanalizasyon hatlarımız MASKİ tarafından yenilenecek, üstyapımız yapılacak. Gökkaya tarihinde ilk kez böyle bir hizmet görüyor diyebiliriz. Bugün de İller Bankası ve MASKİ yetkililerimiz ile birlikte mahallemizde incelemelerde bulunduk. Bu hizmetlerin bizlere kadar ulaşmasında emeği olan başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title