Haberler

Gökkaya Mahallesi'nde Dere Temizlik Çalışması Tamamlandı

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya Mahallesi'nde 800 metrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı.

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya Mahallesi'nden geçen derede 800 metrelik temizlik çalışmasını tamamladı. MASKİ ekiplerinin başladığı temizlik çalışması ile dere yatağı içinde suyun akışını engelleyen yabancı maddeler uzaklaştırılarak vatandaşların yağışlı havalarda taşkın sıkıntısı yaşamasının önüne geçildi.

"Cengiz Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az "

Büyükşehir ve MASKİ'nin tüm hizmetlerinden memnun kaldıklarını söyleyen Mahalle Muhtarı Kadir Türker, "Mahallemizde MASKİ tarafından dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Deremizde oluşan yabani otlar ve pisliklerden eser bile kalmadı. Taşkına sebebiyet veren ne varsa temizlendi. Böylece hem evlerimiz hem de bahçelerimiz taşkın sorunundan kurtulmuş oldu. Cengiz Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az. Yeni dönemde de kendisine başarılarının devamını diliyoruz. Yapılan hizmetler için Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğü'ne mahallem adına tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Ahmetli Gökkaya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title