Haberler

Gökhan Ünal Fenerbahçe'ye Doğru

Kayserispor'un Başarılı Golcüsü Gökhan Ünal, Kendisi İçin Fenerbahçe'nin Yaptığı Teklifin Değerlendirildiğini Söyledi.

Kayserispor'un başarılı golcüsü Gökhan Ünal, kendisi için Fenerbahçe'nin yaptığı teklifin değerlendirildiğini söyledi.

Gökhan Ünal, daha önce Kayserispor yönetiminin prensipte anlaştığı Rusya'nın Rubin Kazan takımına gitmek istemediğini bildirdi.

Rubin Kazan yönetiminin maddi açıdan iyi teklifler yaptığını, ancak Rusya'da futbol oynamak istemediğini ifade eden Ünal, “Rusya futbolu ile Türkiye'deki futbol kalitesini karşılaştırınca Rusya defterini kapattım. Orada tanınmayan, bilinmeyen bir futbolcu olmaktansa Türkiye'de futbol oynamayı tercih ederim” dedi.

Başka bir takıma transferi konusunda çok sayıda haber çıktığını, ancak netleşen bir anlaşma olmadığını kaydeden Ünal, Fenerbahçe yönetiminin kendisi için Kayserispor'a teklif getirdiğini bildirdi.

İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Ünal, şunları söyledi:

"Fenerbahçe yönetimi, kulübüme teklifte bulunmuş. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Kayserispor yönetimi teklifi değerlendiriyor. Menajerim de Feherbahçe ile görüşüyor. Kayserispor yönetimi anlaşma sağlarsa, ben de Fenerbahçe'ye sıcak bakıyorum. İlle de bir takıma gideceğim diye bir şey yok. Hangi takımla anlaşılırsa oraya gideceğim. Hayırlısı olsun."

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin de iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirterek, “Gökhan'ın mutlu olacağı takıma gitmesini istiyoruz. Diğer taraftan iyi teklif veren bir kulüp ile anlaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title