Haberler

Gökhan Özoğuz'dan Komünist Başkan'a "Dersim" Çıkışı: Kaos Yaratır

Güncelleme:

Komünist Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu'na en çok destek veren isimlerin başında gelen Gökhan Özoğuz, Tunceli Belediyesi'nde "Tunceli" ibaresinin yerine "Dersim" kullanılması kararını eleştirdi.

Daha önce "Komünist Başkan" olarak bilinen Fatih Mehmet Maçoğlu'nu destekleyen Athena Gökhan, Tunceli Belediye Meclisi'nin, belediyede bulunan tabelalarda "Tunceli" ibaresinin "Dersim" olarak değiştirilmesi kararını eleştirdi.

"DERSİM" OLARAK DEĞİŞTİRİLMESİ KARARI ALINDI

Tunceli Belediye Meclisi, Türkiye Komünist Partisi'nden aday olarak seçilen ve "Komünist Başkan" olarak bilinen Fatih Mehmet Maçoğlu başkanlığında yapılan olağan ve olağanüstü toplantılarda kararlar aldı.

Tunceli Belediyesi, meclis toplantılarında alınan karara göre belediye hizmet binalarındaki tabelaların 'Dersim Belediyesi' olarak değiştirilmesinin oy çokluğuyla kabul edildiği bilgisi yer aldı.

Gökhan Özoğuz'dan Komünist Başkan'a 'Dersim' Çıkışı: Kaos Yaratır

TERS DÜŞTÜ

Son günlerde siyasi söylemleriyle gündem olan Gökhan Özoğuz, daha önce desteklediği "Komünist Başkan" olarak bilinen Fatih Mehmet Maçoğlu ile bu açıklama sonrası ters düştü.

"MECLİS KARARI İLE DEĞİŞTİRİLMELİ"

Özoğuz twitter hesabından "Bir değişim varsa bile kanuni olarak meclisden geçip onaylanması lazım. 1935 de yukarıda yazıdaki nedenlerden dolayı değişmiş. Bugün tekrar değişecekse meclis kararı ile kanuni yollardan değişir. Yoksa 1935 Tunceli kabul edilmiştir! Ferdi, duygusal karar almalar kaos yaratır" alınan kararın yerinde olmadığını dile getirdi.

İşte Özoğuz'un o paylaşımı;

Gökhan Özoğuz'dan Komünist Başkan'a 'Dersim' Çıkışı: Kaos Yaratır

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatih Mehmet Maçoğlu Gökhan Özoğuz Tunceli Dersim Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (126)

YUNANOĞLU:

NOLDU ŞİMDİ DESTEKLİYORDUN KOMİNİSTİ , ÇAKAL SENİ ACUN OLMASA BİR HİÇTİN SEN HİÇ. MEMLEKETİN EKMEĞİNİ YE ONDAN SONRA YUNANOĞLUNU DESTEKLE , KOMİNİSTLERİ DESTEKLE SEN BU KADARSIN İŞTE

19
41
yanıtYanıtla
mbnm:

neden öyle düşünüyorsun adam körü körüne tutmuyor iste yanlışsa yanlış diyor herkes böyle olsa bence

yanıt22
yanıt8
..:

herkes sizin gibi takım tutar gibi değil. doğruya doğru yanlışa yanlış diyenleri de taşlamaya başladınız artık. kendinize gelin.

yanıt6
yanıt1
ismilazımdeğil:

İşte aradaki fark bu, birileri sırf aynı tarafta olduğu için her şeyi kabul eder, Gökhan gibileri de güzel olanı beğenir kötü olanı eleştirir. Yurttaş olmanın gereği budur. Yeri geldiğinde çok sevdiğin bir lideri yaptığı kötü bir icraat dolayısı ile eleştireceksin. Bu dersim mevzusu aşırı derecede saçma ve hukuka aykırı bir karardır. Ama insanların bu başkanı desteklemesinin nedeni icraatlarıdır. Bugüne kadar fakir fukara için yaptıklarını bi araştır bakalım hangi siyasi parti yapmış?

yanıt8
yanıt3
HLY:

Senin gibi takım mı tutsaydı. Haklıya hakkını verip yanlışa da cevabını veriyor. Derdiniz nedir sizin belli değil. Herkes sizin gibi körü körüne bağlansın istiyorsunuz bir şeylere. Saçma saçma konuşuyorsunuz anca. Keşke siz de saplantılı olduğunuz kişileri yeri gelince eleştirebilseniz.

yanıt4
yanıt1
AHMET:

iç işleri bakanlığı göreve Tunceli isminin değiştirilmesi başta Atatürk''e olmak üzere bütün ceddimize ve devletimize saygısızlıktır. Devlet otoritesi hiçe sayılıyor

31
12
yanıtYanıtla
dadaş:

Yahu isimlere takılmayın, içerik önemli. Şimdi senin eşşeğine altın semer takarsam merkep gene merkep değilmi?

yanıt1
yanıt2
OVACIK:

DERSİM yakışmış

8
30
yanıtYanıtla
misafir:

bu koministi bende destekliyordum, yalniz bu konuda gökhana katiliyorum, hergelen belediye baskani veye belediye meclisi vilayetin adini degistirirse , vay halimize, baskanlar siniri zorlamasinlar islerine güclerine baksinlar.

25
10
yanıtYanıtla
kral:

gökhan velet gibi kimse takmıyor

8
27
yanıtYanıtla
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title