Haberler

Gökhan Gönül: Şampiyonlar Ligi'nde Final İstiyoruz

Fenerbahçeli Futbolcu Gökhan Gönül, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Geçen Sene Sergiledikleri Performansın Üzerine Çıkıp, Bu Kez Final Oynamak İstediklerini Söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene sergiledikleri performansın üzerine çıkıp, bu kez final oynamak istediklerini söyledi.

Gökhan, FB TV'ye yaptığı açıklamada, yeni sezon çalışmalarının iyi gittiğini belirterek, ''Kamp başında talihsiz bir olay yaşadık. Deivid ayağını kırdı ve biz bu duruma çok üzüldük, ama bu profesyonel futbol hayatında olabilecek bir şey. Bu gibi durumlara hepimizin alışması gerekiyor. İdmanlarımız güzel geçiyor. Bu şekilde devam edersek, MTK'yı yeneceğimizi düşünüyorum'' dedi.

Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde sergiledikleri başarının üzerine çıkmak istediklerini dile getiren Gökhan, ''Bu kez finale kadar gitmek istiyoruz. Fenerbahçe'de forma giyiyor ya da görev alıyorsanız, hedefleriniz her zaman büyük olmalı. Biz bunun bilincindeyiz'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title