Haberler

Gökhan Gönül: %90 Gruptan Çıktık

Fenerbahçeli Futbolcu Gökhan Gönül, Psv Eindhoven Galibiyetiyle, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Mücadele Ettikleri (G) Grubu'ndan Büyük Ölçüde Çıktıklarını İfade Ederek, "Matematiksel Olarak Gerçekleşmedi, Ama Yüzde 90 Gruptan Çıktık" Dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, PSV Eindhoven galibiyetiyle, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettikleri (G) Grubu'ndan büyük ölçüde çıktıklarını ifade ederek, "Matematiksel olarak gerçekleşmedi, ama yüzde 90 gruptan çıktık" dedi.

Gökhan Gönül, Samandıra'daki tesislerde antrenmandan önce düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Maça çok iyi motive olduklarını kaydeden sarı-lacivertli takım oyuncusu, "Fenerbahçe'nin geçmiş yıllardaki gruptan çıkamama kaderini değiştirmek istiyoruz. Henüz matematiksel olarak gerçekleşmedi ama yüzde 90 gruptan çıktık gibi. Hedefimiz sadece bu yıl değil. Bundan sonraki yıllarda da başarılı sonuçlar almak" diye konuştu.

Teknik direktör Zico'nun, daha önce kendilerine, (Bizim Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde rakibimiz aslında Barcelona. Onlarla zorlu bir mücadele veririz. Onun dışındaki takımlar bizim ayarımızda ve ortada geçecek maçlar) biçiminmde ifadeler kullandığını belirten Gökhan, kendisinin de aynı şekilde düşündüğünü kaydetti.

Gökhan, (A) Milli Futbol Takımı'nda forma giymenin, her Türk futbolcusunda olduğu gibi düşlerini süslediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title