Haberler

Gökdeniz Karadeniz Resmen Rubin Kazan'da

Trabzonspor'un milli futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, uzun süren görüşmelerin ardından Rusya'nın Rubin Kazan takımıyla 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yıllığına anlaşmaya vardı.

Öğlen saatlerinde Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen Gökdeniz Karadeniz, burada Rubin Kazan ve Trabzonsporlu yöneticilerle görüşmeler yaptı. Teminat mektubunun gecikmesi dolayısıyla görüşmelerin uzun sürdüğü ve pürüzlerin giderilmesinin ardından her iki kulüp yetkililerinin anlaşmaya vardığı kaydedildi. Buna göre milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Rubin Kazan ile 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yıllığına anlaşırken, milli futbolcu bu transfer karşılığında yıllık 3 milyon 200 bin Euro alacağı öğrenildi. Bordo-mavili kulübün kasasına ise bu transferden 8 milyon 700 bin Euro girecek.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde anlaşmanın ardından gazetecilere kısa bir açıklama yapan Gökdeniz Karadeniz, "Çok duygulu olduğum için fazla konuşamayacağım. Bu transferin yanlış ya da doğru olduğu şeklinde bir tartışmayı doğru bulmuyorum. Bu transferin hem Trabzonspor'un menfaatleri hem de Gökdeniz Karadeniz için doğru bir transfer olduğunu düşünüyorum. Taraftarımıza çok teşekkür ederim. Trabzonspor taraftarını hiçbir zaman unutmayacağım" dedi.

Başkan Sadri Şener'in kendisi için söylediği 'Yıldız futbolcu değil' sözünün hatırlatılması üzerine Gökdeniz Karadeniz, "Başkan benim babam gibidir. Ben de onun çocuğuyum. Sadece şunu söylemek istiyorum. Bu transfer herkese hayırlı olsun" diye konuştu.

Milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, neden Rusya'yı tercih ettiğinin sorulması üzerine ise, "Trabzonspor'da uzun yıllarım geçti. Buradan giderken kulübüme para kazandırarak gitmek istiyordum. Ben de başkaları gibi bonservisimi alıp Avrupa'ya gidebilirdim. Ancak kulübümün menfaatlerini düşündüğüm için, Trabzonsporlu olduğum için Rus takımının yaptığı teklife evet dedim" şeklinde konuştu. Gökdeniz Karadeniz, konuşmasını 'Herkesin hakkını helal etmesini istiyorum" sözleriyle tamamladı.

Gökdeniz Karadeniz'in yarın uçakla İstanbul'a oradan da Antalya'ya giderek yeni takımı Rubin Kazan'ın kampına katılacağı öğrenildi.

(GÖK-MU-İY-İY-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title