Haberler
BBC

Meraklı Rakun Gökdelene Tırmandı, Bütün Sosyal Medya Canlı Yayında İzledi

Güncelleme:

ABD'de Minnesota eyaletinin St Paul kentinde bulunan bir gökdelene tırmanan rakun, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Pazartesi günü 23 katlı UBS binasına tırmanmaya başlayan rakunun yere düşmesini önlemek için yerel medya ve yetkililer seferber oldu. Rakun yakındaki daha alçak bir binadan işçiler tarafından uzaklaştırıldıktan sonra kentin en yüksek yapılarından UBS binasına tırmanmaya başladı.

DÜNYA CANLI İZLEDİ

Meraklı Rakun Gökdelene Tırmandı, Bütün Sosyal Medya Canlı Yayında İzledi

Yerel radyo kanalı MPR News olayı haberleştirdiğinden beri tüm dünya sosyal medya üzerinden rakunun gökdelene tırmanışını izledi.

2 GÜN KATLAR ARASINDA GEZDİ

Meraklı Rakun Gökdelene Tırmandı, Bütün Sosyal Medya Canlı Yayında İzledi

Yetkililer rakunu kurtarmak için çatıda kapanlarla bekliyordu. Rakun iki gündür binanın katları arasında geziyor, yorulduğunda da pencerelerin önünde uyuyordu. Rakun bugün çatıya çıkmayı başardı.

TWİTTER'I SALLADI

Meraklı Rakun Gökdelene Tırmandı, Bütün Sosyal Medya Canlı Yayında İzledi

Rakun için Twitter hesabı ve etiket de açıldı. Rakunun tırmanışını pek çok kişi sokaktan izledi.

MPR radyo kanalında çalışan gazeteci Tim Nelson rakunun macerasını an be an Twitter üzerinden yayınladı.

Kimi girişimciler ise rakunun tırmanışından esinlenerek tişört satışına başladı.

BBC

Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (9)

Aslı:

Keşke rakun benide yanına alsaydı..aaah ah.

6
7
yanıtYanıtla
büşra:

gunahhhh yaziiik cok dadluuu :)

7
1
yanıtYanıtla
ali:

Yazık hayvana inşallah kurtartılmıştır aç susuz kalmış korkmuş belli

4
4
yanıtYanıtla
YAZILIMCI BEY DİCEKSİNİZ:

düz duvara tırmanmak diye buna derim :)

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HAHAHHA ONDAN SONRA BICI IBICI :d

2
3
yanıtYanıtla
Zıpkın:

Çok tatlı bakmış

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

rocket rakun değilmi o

3
0
yanıtYanıtla
MİLLİ:

HAYVAN DÜŞERSE NE OLACAK BU ZALİMLERDEN BİZİM ÜLKEMİZDE DE MİLYONLAR VAR KEDİYE TEKME ATMALAR DOMUZLARI KÖPEKLERE PARÇALATMALAR HAYVANLARI İŞKENCE EDERCESİNE DÖVÜŞTÜRMELER DAHA ÇOK ŞEY ANLATILABİLİR HEMDE HER GEÇEN GÜN DAHADA KÖTÜYE GİDİYOR BEN BÜTÜN BU İŞLERİ ÜLKEYİ YÖNETENLERE BAĞLIYORUM AİLELER EĞİTİLMİYOR ÇOCUKLAR EĞİTİLMİYOR SORSAN HEPSİ DE BEN MÜSLÜMANIM DİYOR İSLAMDA HAYVANA ZULÜM VARMI HAK NEDİR HAKSIZLIK NEDİR KARŞI TARAF HAKLI OLSA BİLE ÖNCE KENDİ YANDAŞINI HAKLI OLDUĞUNU İDDİA EDİYOR

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

neden?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title