Haberler

Gökçeyurt Mahallesi'nde Tapu Sevinci

Kentsel yenileme ve dönüşüm çalışmalarıyla Mamak’ın siluetini değiştiren Mamak Belediyesi, Gökçeyurt Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara tapu sevinci yaşattı.

Kentsel yenileme ve dönüşüm çalışmalarıyla Mamak'ın siluetini değiştiren Mamak Belediyesi, Gökçeyurt Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara tapu sevinci yaşattı.

104 hektarlık alanı kapsayan ve 750 malik hisseyi ilgilendiren imar çalışmasının ardından, vatandaşlar beklediği tapularını Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün elinden aldı. Yapılan imar çalışmasıyla birlikte yapılaşmanın da önünün açıldığını dile getiren Akgül, "Mahalle sakinlerimize tapularını dağıtacağımızın sözünü vermiştik. Bugün o sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çalışma ile Gökçeyurt'ta planlanan alanlarda nüfusun 15 bin kişiyi bulacağını öngörüyoruz" diye konuştu.

"Tapu masrafı yok"

İmar planıyla birlikte müteahhitlerin bölgeyi tercih edeceğini dile getiren Akgül, "Bugün temsili olarak 15 vatandaşımıza tapularını vereceğiz. Diğer hak sahiplerinin de bütün işlemlerini bizler hallettik. Onlar da tapuya gitmeden, doğrudan Emlak Müdürlüğü'müze kimlikleriyle birlikte gelip herhangi bir harç ödemeden tapularını alabilecek" dedi.

Daha önce köy konağı sözü verdiğini hatırlatan Akgül, "Bir diğer sözümüz olan köy konağı projemizin bütün süreçleri tamamlandı. Ayrıca sadece Gökçeyurt'un değil, Kızılca ve Ortaköy olmak üzere 3 mahallemizin köy konağı ihalesini yakın zamanda yapacağız" ifadelerini kullandı.

Tapu dağıtım töreninde konuşan AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer de, "Mamak olarak çok şanslıyız. Belediye Başkanımız bugüne kadar Mamak genelinde verdiği bütün sözleri yerine getirdi. Sizlerin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

Tapu dağıtım törenine Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün yanı sıra, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Mamak Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Gültekin, meclis üyeleri, Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, birim müdürleri, muhtarlar ve hak sahipleri katıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Mesut Akgül Gökçeyurt AK Parti Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title