Haberler

Gökçek'e "Atatürk Bulvarı'nın İsmini De Değiştirecek Misiniz" Sorusu

Anavatan Partisi Ankara İl Başkanı Muharrem Soğuksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e"Yakında Atatürk Bulvarı’nın İsmini De Birisi İçin Değiştirecek Misiniz? Kimin Adını Koymayı Düşünüyorsunuz" Diye Sordu.

Anavatan Partisi Ankara İl Başkanı Muharrem Soğuksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e "Yakında Atatürk Bulvarı’nın ismini de birisi için değiştirecek misiniz? Kimin adını koymayı düşünüyorsunuz" diye sordu.

Soğuksu, yaptığı yazılı açıklamada Gökçek'in, Esenboğa Protokol Yolu’na Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini vermesini eleştirdi.

Gökçek'in "siyasi gelecek" endişesi yaşadığını, bu nedenle Erdoğan'ın kendisine karşı olumsuz duyguları yok etme çabasında olduğunu savunan Soğuksu, "Bulvar’a Başbakan'ın adının verilmesi de çabalardan birisidir. Ama Başbakan bu abes hediyeyi kabul etmez. Çünkü, altında yatan duyguları bilmektedir" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title