Haberler

Gökçebey Sahası 19 Mayıs Kutlamalarına Yetiştirilmeye Çalışılıyor

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde yapımına başlan saha çalışmaları sürdürülürken, çalışmaların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan, Gökçebey ilçesinde yapımına başlanan toprak saha inşasının son aşamasına gelindiğini kaydetti. Gençlik Spor Müdürülğü ve Gökçebey Belediyesi tarafından yapılan saha çalışmalarında önemli yol kat edildiğini kaydeden Zeki Kılınçarslan, sahadaki su birikintilerin önlenmesi için saha tabanına drenaj borusu döşendi. Üzerine 800 metreküp drenaj çakılı döküldü. 400 metre bordür taşı ile saha çevrelendi. Koşullar uyarsa sahayı doğal bir şekilde çimlendirmeyi de düşünüyoruz. Şuanda çime hazır hale getirildiğini söyleyebiliriz. Çalışmaları bitirerek 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinliklerine sahayı yetiştirip, aynı gün sahanında açılışını yapmak istiyoruz” dedi.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden gelen heyet saha için yapılan çalışmaları inceleyerek son durumu hakkında bilgi aldı.

(SD-SD-Y) 28.04.2008 17:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title