Haberler

Gökçeada'da Kuvvetli Yağış

Güncelleme:

Kaymakam Gürel "Çok şükür şu anda bir sıkıntımız yok. Selden etkilenip hastaneye kaldırılan 4 hastamız taburcu edildi." dedi.

Gökçeada Kaymakamı Muhittin Gürel, ilçedeki sel felaketinin ardından hayatın normale dönmeye başladığını, temizlik çalışmalarına devam edildiğini söyledi.

Gürel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayda zarar gören 16'sı yabancı plakalı 52 aracın, çekicilerle ilçeden götürülmeye başlandığını belirtti.

Altyapıyla ilgili iyileştirmeler için Karayolları, Devlet Su İşleri ve belediye ekiplerinin, çalışmalarını sürdürdüğü bilgisini veren Gürel, şöyle konuştu:

"Çok şükür şu anda bir sıkıntımız yok. Selden etkilenip hastaneye kaldırılan 4 hastamız taburcu edildi. Sağlık durumları gayet iyi. Tespitlere göre 115 ev ve iş yeri zarar görmüş. Türk Kızılayı'nın adaya gönderdiği yardımlar, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca son tespitlere göre adada sel nedeniyle 60 hayvan, telef oldu."

Gürel, ilçe halkının, ekiplerin temizlik çalışmalarına destek verdiğini sözlerine ekledi. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Gökçeada Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title