Haberler

Gökçe Köylerde Moral Buldu

Güncelleme:

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Milletvekili Adayı Cesim Gökçe, çıktığı köy gezilerinde köy halkının gösterdiği yoğun ilgi ve alakayla büyük moral buldu.

Uzun yıllar Ağrı'da İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevini yapan, bu nedenle köylülerin yakından tanıdığı AK Parti Milletvekili adayı Cesim Gökçe, il merkezindeki birçok ziyaretini tamamladıktan sonra köy gezilerine başladı.

Ağrı merkeze bağlı Aslangazi, Anakaya, Badıllı,Karasu, Konuktepe, Çukurçayır, Yayla Çayır,Taştekne, Ozanlar, Aşkale, Yurtpınar, Yığnıtepe, Arakonak, Akbulgur, Kayabey, Yolugüzel köylerini ziyaret eden Cesim Gökçe ve beraberindeki heyet gittikleri köylerde yoğun ilgiyle karşılandılar. Köylerdeki taziye evine geçerek burada köy halkı ile sohbet eden Gökçe, çocuklarla yakından ilgilendi.

Ağrı'da doğup büyüdüğünü bu nedenle ilin sorunlarını yakından bildiğini belirten Cesim Gökçe, bu tecrübeyi siyasete aktararak başarılı olmak istediğini söyledi. Ağrı merkez ve ilçelerini karış karış bildiğine vurgu yapan Gökçe "Yıllardır sizlerde uzun bir mesaimiz oldu. Tüm köylerimizin sorunlarını çözmek için yoğun bir çabamız oldu. Bu konuda başarılı olduğumu sizlerden gelen destekle bir kez daha görmüş oldum. Ağrı halkı gerçekten de kadir şinas bir halk. Yapılanı da yapılmayanı da hiçbir aman unutmuyor. Aday adaylığı süresince bana desteklerini belirten muhtarlarımız moral ve motivasyonumuzun yükselmesini sağladılar. Bu da doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Şimdi bürokrasiyi çok iyi bilen biri olarak hizmetin daha hızlı gelmesi için mücadele edeceğim. Seçim takvimi bildiğiniz gibi kısa ancak ben ve teşkilatımız elimizden geldiğince tüm köylerimize ulaşmaya çalışacağız. Tüm muhtarlarımız ve köy halkından desteklerini ve dualarını bekliyorum" dedi.

Gökçe gittiği köylerde ulaşım, altı yapı, su şebekesi gibi bir çok konuda teşekkür eden köy halkı, yıllarca kendi içlerinden biri olan ve sıkıntılarını bilen birinin aday olmasını istediklerini en sonunda bunun gerçekleştiğini belirterek Gökçe'ye destek sözü verdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ak Parti Karasu Gökçe Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title