Haberler

Gökçe'de Coşkulu Karşılama

Gökçe Karaoğlan Ortaokulu tarafından yürütülmekte olan 23 bin euro bütçeli "T@lk 2 Me" adlı Comenius, iki taraflı okul ortaklığı projesi kapsamında Bulgaristan'ın Burgaz kentine giden 21 öğrenci ve 4 öğretmeni mahalle halkı davul-zurnalarla...

Gökçe Karaoğlan Ortaokulu tarafından yürütülmekte olan 23 bin euro bütçeli "T@lk 2 Me" adlı Comenius, iki taraflı okul ortaklığı projesi kapsamında Bulgaristan'ın Burgaz kentine giden 21 öğrenci ve 4 öğretmeni mahalle halkı davul-zurnalarla karşıladı.

Samsun Tekkeköy Gökçe Karaoğlan Ortaokulu tarafından, 01 Ağustos 2012 den beri yürütülmekte olan, 23 bin euro bütçeli, "T@lk 2 Me" adlı Comenius, iki taraflı okul ortaklığı projesinin ana ziyareti 15-26 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirildi. 21 öğrenci ve 4 öğretmenin yer aldığı ziyaret Bulgaristan'ın Burgaz kentinde yapıldı. Birçok öğrenciye ilk defa yurt dışına çıkma imkanı sağlayan proje kapsamında öğrenciler memleketlerine gelince duygularına hakim olamadılar. Ziyaret dönüşü öğrenci velileri ve yakınları tarafından davullu zurnalı ve çiçekli karşılama duygusal anlara sahne oldu.

Okul Müdürü Güven Bostancı, sorunsuz bir şekilde geçen ziyaretten dolayı dualarıyla desteklerini eksik etmeyen velilere ve özellikle coşkulu karşılama tertip eden Karaoğlan Muhtarı Mustafa Ayyıldız'a teşekkür etti. Uzun süre çocuklarından ayrı kalan veliler evlatlarına sarılarak hasret giderdiler.

Alınan bilgiye göre, Bulgaristan tarafının Türkiye ziyareti gelecek yıl olacak. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bulgaristan Karaoğlan Samsun Gökçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title