Haberler

Godzilla: Canavarlar Kralı Filmi

Godzilla: Canavarlar Kralı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Godzilla: Canavarlar Kralı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

2014 yapımı Godzilla'nın devam i niteliğinde olan “Godzilla: King of Monsters”in yönetmen koltuğunda Michael Dougherty oturuyor. Filmde Godzilla'nın Mothra, Rodan ve ezeli düşmanı olan üç başlı King Ghidorah ile çatışması ve bu esnada insanlığın var oluşunun dengesini bozması konu ediliyor. Senaryosunu Max Borenstein ve Zach Shields ikilisinin kaleme aldığı in oyuncu kadrosunda ise Millie Bobby Brown, Sally Hawkins, Vera Farmiga, Bradley Whitford, Anthony Ramos gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Michael Dougherty

Senaryo: Michael Dougherty, Zach Shields

Oyuncular: Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Bradley Whitford, Kyle Chandler, Ziyi Zhang, O'Shea Jackson Jr., Charles Dance, Thomas Middleditch , Ken Watanabe, Aisha Hinds, Anthony Ramos, Jason Liles, Jonathan Howard, Elizabeth Ludlow, John Bubniak, Lyle Brocato , Randy Havens, Andrea Maiuro, Shauna Rappold, Jimmy Gonzales, Alan Maxson, T.C. Matherne, Vince Foster, Skylar Denney, Fiona Hardingham, Tyler Crumley, Joshua Leary, Lucie Carroll, Robin Dyke, Richard Dorton

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Godzilla: King of the Monsters

Yapımcı Firma: Legendary Entertainment

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Warner Bros Turkey

Vizyon Tarihi: 31.05.2019

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Michael Dougherty Adebayo Akinfenwa Sinema Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title