Haberler

Göçük Altında Kalan İşçi Su Hortumuyla Ölümden Kurtuldu

Göçük altında kalan işçi su hortumuyla ölümden kurtuldu (2) (Yeniden)ANKARA'da kanalizasyon çalışmaları sırasında gerçekleşen göçük sonucu toprak altından kalan Afgan uyruklu Muhammed Muradi, esnafın kendisine uzattığı su hortumuyla nefes alarak ölümden kurtuldu.

Göçük altında kalan işçi su hortumuyla ölümden kurtuldu (2) (Yeniden)

ANKARA'da kanalizasyon çalışmaları sırasında gerçekleşen göçük sonucu toprak altından kalan Afgan uyruklu Muhammed Muradi, esnafın kendisine uzattığı su hortumuyla nefes alarak ölümden kurtuldu. Sağ bacağı kırılan Afgan işçi, itfiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla toprak altından çıkarıldı.

Olay, saat 14.00 sıralarından Çankaya ilçesine bağı Ayrancı Mahallesi'ndeki Güleryüz Sokak'ta meydana geldi. Sokak üzerindeki Paksoy apartmanının kanalizasyonunu yenileyen 3 işçiden 27 yaşındaki Afgan uyruklu Muhammed Muradi, yaşanan göçük sonrası toprak altında kaldı. Beline kadar toprağa gömülen Muradi, arkadaşları tarafından kurtarılmak istedi ancak bu sırada bir toprak kayması daha yaşandı. Toprağa tamamen gömülen ve nefes almakta zorlanan Muradi'nin çığlıkları üzerine olay yerine esnaflar koştu. Sokak üzerinde kırtasiyecilik yapan Şeraffettin Uslu, dükkanından getirdiği su hortumunu işçiye uzatarak nefes almasın sağladı. Daha sonra ihbar üzerine olay gelen itfaiye ekipleri öncelikle 5 metrelik çukardaki toprağı dışarı attı. Bu sırada Muradi ile birlikte kanalizasyon işinde çalışan Afgan uyruklu Nazirulalh Alizade'de arkadaşını kurtarmak için seferber oldu. Sağ bacağı kırılan Muradi, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla toprak altından çıkarıldı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Muradi, Numune Hastanesi'nde tedaviye alındı. Afgan işçilerin çalışma izinlerinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"HORTUM OLMASA GİTMİŞTİ"

Afgan işçiyi ölümden kurtaran kırtasiyeci Şerafettin Uslu, "Arkadaşlarla kanala bakıyorduk, birden toprak kaymaya başladı. Arkadaş dışarıdaydı, diğer işçiler aşağı inince toprak daha fazla kaydı. Çekmeye çalıştık ama gırtlağına kadar gömüldü. Ondan sonra ben nefes alsın diye dükkandan hortum getirdim. O sırada itfaiyeyi, ambulansı aradılar. Ama hortum olmasa zaten gitmişti çocuk. Çırpınıyordu, nefes alamıyordu. Sonrasında zaten itfaiye yetişti." dedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Gökhan CEYLAN-Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA)-

(Tür: Ankara)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayrancı Çankaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title