Haberler

'Göbek At Ama Konuşma'

Canlı Yayındaki Sözler Nedeniyle Ağır Eleştiriler Alan Kayacı'dan Sessizlik Tepkisi.

CANLI YAYINDAKİ SÖZLER NEDENİYLE AĞIR ELEŞTİRİLER ALAN KAYACI'DAN SESSİZLİK TEPKİSİ.

Geçtiğimiz haftalarda ' Haydi Gel Bizimle Ol' programındaki sözler nedeniyle ağır eleştiriler alan Aysun Kayacı, bu kez fazla konuşmamayı tercih ederek, 'sessizlik eylemi' yaptı. Ancak programa konuk olan Zeki Alasya'nın ' Biz senin arkandayız. Canlı yayında her şey olur. Sadece biraz dikkat et ve düşüncelerini özgürce savun ve kimseden korkma' sözleri karşısında morali düzelen Kayacı, bu eylemine son verdi.

Öte yandan söz Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kına gecesi ve bekarlığa veda geccesinden açılınca; 'Her kocaya kına yakılır mı?' diyerek konuya esprili yaklaşan Müjde Ar, üç kere evlilik yapmış biri olarak bu işe anlam veremediğini söyledi. Pınar Altuğ' un kına geccesine katılamadığını belirten Aysun, 'Düğünlerine mutlaka gideceğim" şeklinde konuştu... Göbek atmayı özlediğini belirten Aysun'a, Müjde Ar "Göbeğini at ancak dikkat et… Konuşma Aysun!.." diyerek takıldılar.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title