Haberler

Global Yedekleme Lideri Double-Take 6.0'ın Altı Avantajı

Güncelleme:

Double-Take 6.0 ile hiçbir felaket, işinizi durduramaz.

Bilgi erişilebilirliği konusunda dünyanın lider yazılımlarını sunan Vision Solutions sanal, bulut ve fiziksel ortamlarda benzersiz uygulama ve veri koruma çözümü sunan Double-Take 6.0 "Simply Evolved" ürününü piyasaya sundu. Türkiye'de Stratus Bilişim Sistemleri tarafından temsil edilen Double-Take, bu ürünle tüm ortamlarda replikasyon ve erişilebilirlik için yeni endüstri standartları sunuyor.

Double-Take 6.0, herhangi bir sistemde yaşanacak sistem kesintisi durumunda acil kurtarma sağlayarak, şirketlerin uygun ve gerçek zamanlı asenkron verilerini koruyor. Ürün böylece, şirketin karlılığını ve itibarını korumaya yardımcı oluyor. Günümüz küresel ticaret ve rekabet ortamında, 24 saat boyunca bilgi akışının devam etmesinin önemine dikkat çeken Vision Solutions Teknoloji Bölümü Başkanı (CTO) Alan Arnold, "Sistemler veya uygulamalarda oluşacak herhangi bir kesinti, müşteri ilişkilerini ve itibarı etkilerken, iş operasyonları için de büyük bir tehdit oluşturmaktadır. Double-Take ile gerçek zamanlı replikasyon ve yük devretme teknolojisi sayesinde şirket verilerinin, işlemlerin ve hatta gelirlerin kurtarılması sağlanıyor" açıklamasını yaptı.

Double-Take 6.0'ı değer ve performans açısından sınıfının en iyisi yapan 6 kritik özellik:

Kolay Kullanım – Otomatize edilmiş ilk kurulum ve günlük yönetim, IT ekibinin ürünü 'kur ve unut' şeklinde yönetmesini sağlar.

Plug & Play Koruma – Önceden yapılandırılmış uVRA (universal Virtual Recovery Appliance) aracı, sanal ortamları genişletmek için seçenekler sağlar.

Gerçek Zamanlı Replikasyon – Snapshot (Anlık görüntüler) yerine gerçek zamanlı, komple ve kapsamlı replikasyon sağlayıp veri kaybı ihtimalini ortadan kaldırır.

Kesintisiz Geçişler – Replikasyon teknolojisi, gerçek ortamlarda yeni sistemlere geçiş yaparken sistemin aktif kalmasını sağlar.

Platform Bağımsızlığı– Çözüm, donanım ve depolama sistemi

bağımsızdır. Her iki tarafta farklı donanım ve depolama sistemi ile bile çalışır. Her türlü uygulama korunabilir.

Kolaylaştırılmış Yönetim – Birleşik konsol yapısı ile tüm yapı tek bir pencereden izlenebilir.

Double-Take 6.0 ile gelen yenilikler ise şöyle:

P2V ortamlar için Point-in-Time kurtarma – Gerçek zamanlı veri replikasyonu yanında, Point in Time kurtarma seçeneği, müşterilerin Microsoft Hyper-V ve VMware platformlarında VSS snapshotlarını belirleyip yönetmelerine imkan verir.

Universal Recovery Appliance (Evrensel Sanal Kurtarma Aracı) – Önceden konfigure edilmiş sanal kurtarma aracı, Double-Take kurulumlarını ve ayarlarını otomatize eder.

CSV ile Hyper-V Sanal Makinelerin Korunması – Clustered Shared Volumes kullanan Hyper-V makinelerini desteklemektedir. Sanal makineleri gerçek zamanlı olarak bir sanallaştırma hostundan diğerine replike edebilir ve bir kesinti veya felaket durumunda bu sanal makinelerin yükünü ikinci hosta otomatik olarak devredebilir.

Uygulama Koruma İş Akışları –Microsoft Exchange, SQL Server ve VMware, Hyper-V sanallaştırma platformları için yerleşik, uygulamaya özgü iş akışları, yeni birleşik Double-Take yönetim konsolundan kolayca yönetilebilir.

PowerShell Desteği­ – Microsoft'un görev tabanlı otomasyon komut dosyası dili PowerShell kullanılarak, görev ve kullanıcılar yönetilebilir ve otomatikleştirilebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Microsoft Universal Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title