Haberler

Global İletişim Cloud Computing Çözümlerine Yenilerini Ekledi

Yıldız Bilişim Grubu Şirketlerinden Global İletişim, Kurumların IT Harcamalarını Minimuma İndirecek Çözümler İçin Yatırımlarını Artırıyor.

Cloud Computing çözümleriyle kurumların IT uygulamalarına ayrılan donanım, lisans yatırımı ve işgücü kaynağını minimuma indiren Global İletişim, bu alandaki hizmet yelpazesini genişletti. Kurumlara özel çözüm geliştirebilen Global İletişim, yenilenen Cloud Computing hizmetleriyle firmalara daha güvenli çalışma ortamı sunuyor.

Kurumsal veri iletişimi pazarının önde gelen oyuncularından Global İletişim, hızla gelişen teknolojinin sağladığı tüm yenilikleri, güçlü altyapısı ve doğru işbirlikleriyle inovatif ürünler haline getirerek müşterilerine sunmaya devam ediyor. Datacenter hizmetleri kapsamında sunucu barındırma ve sunucu kiralama hizmetlerine Cloud Computing platformunu da ekleyerek, son 1 yıldır kurumlara en yeni teknolojiyi en uygun maliyetle sunan Global İletişim, bu alandaki hizmet yelpazesini genişletti.

Kurumları herhangi bir başlangıç yatırımına ihtiyaç duymadan Cloud Computing hizmetleriyle buluşturan, bilgi işlem maliyetlerinin yanı sıra iş süreçlerini de minimuma indiren Global İletişim, gerçekleştirdiği yeni yatırımla hizmet yelpazesin genişletti. Son 1 yıldır hem sanallaştırma teknolojileri, hem de Cloud Computing uygulamaları üzerine önemli kaynak ayırdıklarını belirten Global İletişim Genel Müdürü Murat Küçüközdemir, "Geçtiğimiz yıl hayata geçirdiğimiz sanallaştırma ve Cloud Computing hizmetlerimizde edindiğimiz tecrübelerden de yararlanarak yatırımlarımızı artırdık. Müşterilerimize daha yüksek kalitede hizmet verebilmek için altyapımızı geliştirdik. Depolama çözümlerinde servis seviyesi taahüdü verip, depolanan verinin türü ve değişen ihtiyaçlara göre depolama alanlarını en üst seviyede kullanabilen teknolojilere yatırım yaptık. Kullandığımız teknolojilerle depolanan veri otomatik olarak Flash, Fiber Channel veya SATA diskler arasında kaydırılarak hem kapasite hem de erişim hızı üst seviyede kullanılabiliyor" dedi.

Global İletişim olarak müşterilerini yeni teknoloji, uygun maliyet ve güvenilir hizmet kalitesiyle buluşturmayı hedeflediklerini belirten Küçüközdemir, "sanal sunucu (VPS) hizmeti ile başladığımız Cloud Computing altyapısı üzerine diğer hizmetlerimizi de ekleyerek devam ediyoruz. Ürünlerimizi ve bu ürünler için belirlediğimiz yeni hizmet modelimizin duyurusunu önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Özellikle sanal sunucu (VPS) konusunda iki farklı servis seviyesi ile hizmet sürekliliği garanti ediyoruz" diye konuştu.

Küçüközdemir, 2011 yılında Cloud Computing platformunda Global İletişim müşterilerine verilecek hizmetleri ise şöyle sıraladı:" IasS (Infrastructure as a Service) altında 'Sanal Sunucu (VPS)', 'Yönetilebilir Güvenlik Servisleri (HiWall)', PaaS (Platform as a Service) kapsamında 'Yazılım Platformları Kiralama Hizmeti', SaaS (Software as a Service) altında ise LogIT hizmeti."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title