Haberler

Glasgow: 'Old Fırm' Derbisinde Gülen Taraf Celtıc Oldu

İskoçya Premier Lig'de 'Old Firm' Diye Adlandırılan Tarihi Derbi Maçta Gülen Taraf Glasgow Rangers'ı 2-0'la Geçen Celtic Oldu.

İskoçya Premier Lig'de 'Old Firm' diye adlandırılan tarihi derbi maçta gülen taraf Glasgow Rangers'ı 2-0'la geçen Celtic oldu.

Dünyanın en önemli derbi karşılaşmaları arasında gösterilen maçta kendi evinde Glasgow Rangers'ı ağırlayan Celtic rakibini 2-0 yenerek İskoçya Ligi'ndeki liderliğini sürdürdü. Celtic adına goller, 35. dakikada, bir dönem Galatasaray'ın da transfer etmek için yoğun çaba harcadığı Danimarkalı yıldız Thomas Gravesen ve 74. dakikada eski Glasgow Rangers golcüsü Kenny Miller'dan geldi. Miller, böylece Celtic forması altında ilk golünü eski takımına karşı kaydetmiş oldu.

Celtic, elde ettiği bu galibiyetle ligde geride kalan sekiz maç sonunda 19 puan yükseldi ve zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Glasgow Rangers ise kötü gidişini sürdürerek, maç fazlasıyla 12 puanla 3. sırada kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title