Haberler

Gkv'li Miniklerin Okul Heyecanı Başladı

İlköğretim birinci sınıfla giden öğrencilerle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uygulanan okul uyum programı Gaziantep Kolej Vakfı (GVK) Özel Okullarında düzenlenen bir törenle başladı.

İlköğretim birinci sınıfla giden öğrencilerle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uygulanan okul uyum programı Gaziantep Kolej Vakfı (GVK) Özel Okullarında düzenlenen bir törenle başladı.

GVK'dan yapılan açıklaya göre, yeni öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla tanışan minik öğrenciler ilk gün heyecanını yaşarken velilerinde en az çocuklar kadar heyecanlı olduğu belirtildi.

Törenin ardından Doç. Dr. Erten Gökçe "İlköğretime Başlangıç ve Kritik Yıllar" konulu bir söyleşi yaptı. Törende, GKV Özel Okullarının idari ve eğitim kadrosu tanıtılırken, okul öncesi eğitimin önemi de vurgulandı.

GKV Özel Okulları Genel Müdürü Atanur Vergili, Ülke kalkınması için eğitim önemine değindi. GKV ailesi adına okula başlayan çocuklara sağlıklı, mutlu ve başarılı günler dileyen Vergili, şunları kaydetti:

"Şu anda ellerinizden tutan ve heyecanlı bakışlarla törenimizi izleyen çocuklarımızın geleceklerini doğrudan etkileyecek temel eğitimleri için 49 yıllık köklü bir geçmişe sahip Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarını tercih ederek bizlere duyduğunuz güven nedeniyle sizlere teşekkür ederiz. Eğitim, günümüzde bireyleri ve toplumları şekillendiren ve diğerlerinden ayıran çok önemli bir süreç haline gelmiştir. İyi ve kaliteli eğitim alanlar giderek artan rekabet koşullarında avantaj sağlayarak, daha iyi bir kariyer ve konuma ulaşıp refah düzeylerini yükseltmektedir.

1963 yılında sanayici ve eğitim gönüllüsü merhum Cemil Alevli önderliğinde kurulan ve onun çok kıymetli evlatları değerli büyüklerimiz sayın Nüket ve Celal Ersoy tarafından bugünlere getirildi. Bugün aramıza katılan bu pırıl pırıl çocuklarımıza da inanç ve kararlılıkla güçlü ve başarılı bir eğitim sağlayacağımıza söz veriyoruz. Parlak ve başarılarla dolu geçmişimiz bu sözümüzün en büyük güvencesi olacaktır. Yanımda duran ve güçlü bir takım olmaktan gurur duyduğumuz idareci, öğretmen ve çalışanlarımız yalnızca ilimizin değil, bölgemizin de en değerli eğitim kadrosunu oluşturmaktadır. Bu kadronun çocuklarınıza en iyi eğitimi vererek onları yarınlara en iyi şekilde yetiştireceğinden ve bize duyduğunuz güveni asla boşa çıkarmayacağından emin olunuz. "

Törene GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Genel Müdür Yardımcıları Fevzi Gürsel ve Nazmi Oktay, İlköğretim Okul Müdürü Ali Bozgeyik, Lise Müdürü Fevzi Beşe ve çok sayıda davetli katıldı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title