Haberler

Güzellik Takıntısı Olmayan Gizem Karaca Makyajsız Halini Paylaştı

Güncelleme:

İnsanlık Suçu dizisinin başrol oyuncusu Gizem Karaca, güzellik takıntım yok diyerek makyajsız fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun yaptığı paylaşım takipçileri tarafından çok beğenildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisinde Kaan Yıldırım ile başrolü paylaşan Gizem Karaca, Instagram hesabından makyajsız halini paylaştı.

SIFIR MAKYAJ

Spor sonrası çimenlere uzanarak poz veren Gizem Karaca, makyajsız haliylede çok beğenildi.

GÜZELLİK TAKINTIM YOK

Geçtiğimiz günlerde güzellik takıntısının olmadığı söyleyen Gizem Karaca, "Fiziksel görünüm, takıntı haline getirdiğim bir konu değil ama ben de her genç kadın gibi kendime, cildime, saçıma iyi bakmaya çalışıyorum. Özellikle yüz bakımında kullandığım ürünlere çok özen gösteriyorum. Zamanımızın çoğu setlerde makyajlı olarak geçtiğinden, bence atlamamam gereken bir konu cilt bakımı. Ve son olarak spor, spor, spor" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gizem Karaca Instagram Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (95)

ATILLA-TÜRK:

GÜZELLIK TABAGA KONUP YENMIYOR EN GÜZEL GÜZELLIK INSANIN AHLAK GÜZELLIGIDIR KARATER GÜZELLIGIDIR INSAN ÖZÜNLE GÜZEL OLMALIDIR

13
6
yanıtYanıtla
Leyla:

Kendisiyle ayni yaştayiz yan yana gelsek teyzem gibi gorunur yhaaaa :)net

4
14
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Sen cirkinsin kizim senin aynayla aran yok sanirim!

yanıt3
yanıt5
Rambo Dortmund:

Seninle ugrasmak keyif veriyor kizim, sana ensendeyim dedim hatirladin mi?

yanıt0
yanıt2
aslan:

sen ondan güzel olamazsın olsan sende onun gibi meşhuuur olurdun. .

yanıt1
yanıt0
SELMA C.:

RAMBOOO NERELERDESİN

yanıt2
yanıt1
Rambo Dortmund:

Neden döndün kizim? Ben sana orda duracaksin demedim mi?Sen ne zaman akilanacaksin?

yanıt0
yanıt2
Rambo Dortmund:

O simdi dinlenme tesislerinde benimle idare et artik cok iyi sarki söylerim bak

yanıt2
yanıt0
SERKANKA42:

dizieki haliyle arasında 1 mılyon km fark var. makyajsız iğrenc ötesi

9
5
yanıtYanıtla
cosmos:

suratına işemşler gibi duruyor makyaj güzeli bunlar

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title