Haberler

Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy ve Cenk Eren Hapse Girecek mi

Güncelleme:

Ünlü isimlerin yargılandığı uyuşturucu davasında karar 5 yıl sonra çıktı. 4 yıl 2 ay hapis cezası alan Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca 1 yıl 9 ay, 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Cenk Eren ise 3 yıl 2 ay hapis yatacak.

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 34 sanığın yargılandığı uyuşturucu davasında karar çıktı.

MAHKEMEDEN CEZA YAĞDI

İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi, Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'ya "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi. Aynı suçtan Cenk Eren'e ise 'iyi hal' indirimi de uygulanarak 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

KARAR ONANIRSA HAPSE GİRECEKLER

Sanıklara verilen cezalarla ilgili herhangi bir erteleme ve geri bırakma kararı uygulanmadı. İstinaf ve Bölge Adliye Mahkemesi'nin verilen cezaları onaması halinde karar kesinleşmiş olacak ve sanıklar cezalarını çekmek üzere hapse girecek. Cezayı bozması halinde ise dava yeniden görülecek. Cenk Eren'in cezası 5 yıldan fazla olduğu için Yargıtay'a başvurma hakkı bulunuyor.

Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy ve Cenk Eren Hapse Girecek miGizem Karaca

HERKES AYNI SORUYU SORUYOR: ÜNLÜ İSİMLER NE KADAR HAPİS YATACAK?

Ünlü isimlerin aldığı cezalar sonrası herkes aynı soruyu sormaya başladı: Ceza alan bu isimler hapse girecek mi?

Haberler.com'a konuşan Avukat Ümit Timoçin, ünlü isimlerin cezalarının onanarak kesinleşmesi halinde hapiste kalacakları sürelere ilişkin bilgi verdi. Ünlü isimlerin gözaltında geçirdikleri sürelerin hapis cezalarından düşüleceğini söyleyen Timoçin, "Bu süreler cezaevindeki infaz süresince herhangi bir disiplin suçu almamaları ve iyi halle geçirmeleri halinde geçerli olacak" dedi.

Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy ve Cenk Eren Hapse Girecek miÇağatay Ulusoy

GİZEM VE ÇAĞATAY 1 YIL 9 AY, CENK EREN 3 YIL 2 AY HAPİS YATACAK

Timoçin, 4 yıl 2 ay hapis cezası alan Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın 1 yıl 9 ay, 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Cenk Eren'in ise 3 yıl 2 ay hapis yatacağını söyledi.

Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy ve Cenk Eren Hapse Girecek miCenk Eren

CENK EREN, CEZASININ SON 1 YILINI DENETİMLİ SERBESTLİKLE GEÇİREBİLİR

Avukat Timoçin, 4 yıl 2 ay ceza alan ünlü isimlerin normal şartlarda 2 yıl 9 ay 13 gün infaz süresi olduğunu söyledi. Timoçin "Ceza alan ünlülerin infaz süresinin son 1 yılını denetimli serbestlikle dışarıda geçireceklerini böylelikle gözaltında kaldıkları süre mahsup edilince yaklaşık olarak 1 yıl 9 ay 10 gün hapiste cezalarının infaz edileceği bilgisini verdi. Cenk Eren'in ise normal şartlarda koşullu salıverilme süresinin 4 yıl 2 ay olduğunu, bu sürenin son bir yılını denetimli serbestlikle geçirme ihtimali oluğundan yaklaşık 3 yıl 2 ay hapiste cezasını çekebileceğine dikkat çekti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Çağatay Ulusoy Gizem Karaca Cenk Eren İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (58)

Sabri:

Tövbe tövbe Ünlülere hiç ceza verilirmi Gariban olsan neyse

37
0
yanıtYanıtla
melek akin:

bence bir sekilde kurtulurlar parayla . . . . yatmazlar

23
1
yanıtYanıtla
krıptoakn:

yok öyle bir şey

yanıt0
yanıt0
BiLMiŞ:

Savcı adamsa kurtulamazlar. . . Memlekette adam sayısı çok az. . . Savcı olması yetmiyor. . .

yanıt6
yanıt0
örnek olsun:

bu oyuncu ve şarkıcılara topluma kötü örnekbolduklarından dolayı en üst sınırdan ceza verilmesi gerekir

23
0
yanıtYanıtla
adyok:

fırında ekmek pişiren çağatay ne ara büyüdün de bu kadar pislik oldun Allahtan dileğim o hapise inşallah girersiniz

18
4
yanıtYanıtla
AHMET:

hapis yatacak mı diye soranlara kızıyorum tabi ki cezası varsa yatacak sokaktan bir vatandaştan ne farkı var bunların 1-2 tv''ye çıktı diye (Kaldıki milletin ahlakının anasını ağlattılar) tolerans mi geçecektik, adalet fakire mi işliyor sadece:DD

19
0
yanıtYanıtla
99:

Keşleri ünlü edip duruyoruz lan

18
0
yanıtYanıtla
ÇAKIRIN SAĞ KOLU:

serbest bırakırlar önceden de aynı şekilde alınan ünlüler vardı kenan imirzalıoğlu

14
0
yanıtYanıtla
xd:

bunlara bişey olmaz 3 kuruş verıp kurtulurlar torbacılar olan garıbana fakıre olur

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title