Haberler

GittiGidiyor ve Sıfır Risk Sistemi Logosu Yenilendi

Güncelleme:

GittiGidiyor.com, eBay'in global marka kurallarına göre hem Sıfır Risk Sistemi logosunu hemde ana logosunu yeniledi.

Dünyanın en büyük elektronik ticaret şirketi eBay'in iştiraki GittiGidiyor.com, eBay'in global marka kurallarına göre hem Sıfır Risk Sistemi logosunu hemde ana logosunu yeniledi. Organizasyon yapısı ve merkez ofisi tamamen eBay Global marka kurallarına göre baştan değiştirilen GittiGidiyor 11 Haziran 2013 tarihinden itibaren sitede ve diğer iletişim kanallarında yenilenmiş logolarını kullanacak.

2011 yılında eBay tarafından satın alınan Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi GittiGidiyor 2013 ilk yarıyıl oranlarına bakıldığında %91'lik hızlı bir büyüme ivmesi yakaladı. Fiyat avantajları, kampanyaları ve ürün çeşitliliğiyle tercih edilen GittiGidiyor Sıfır Risk Sistemi ile güvenli bir ortam sunarak kullanıcıların güvenle işlem yapmasını sağlıyor.

GittiGidiyor değişime ve yeniliğe sürekli açık olan dinamik yapısıyla eBay entegrasyon sürecinde organizasyonel yapısını ve ofisini eBay kurallarına göre yeniden tasarladı. Bu sürecin bir parçası olarak GittiGidiyor kullandığı ana logosunda ve GittiGidiyor için özel tasarlanan Sıfır Risk Sistemi logosunda da düzenlemeye gidiyor. Eski GittiGidiyor'un logosunun yanında yer alan renkli eBay logosu yerine yeni logoda sade ve zarif 'bir eBay şirketidir' ibaresi eklendi.Güvenli alışverişin simgesi haline gelen Sıfır Risk Sistemi 'nin logosunda ise güveni vurgulayan mavi bir çerçeve ve içerisinde 'alışverişinizde %100 güvence' mesajı ön plana çıkarıldı. Sıfır Risk Sistemi bu yeni tasarımla daha kullanıcı dostu bir hale getirildi.

eBay marka kurallarına göre düzenlenen GittiGidiyor'un yeni logosu ve Sıfır Risk Sistemi tasarımı 11 Haziran itibariyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Sıfır Risk Sistemi Gittigidiyor'un keşfedip geliştirdiği, internetten alışverişi daha keyifli ve güvenli kılan bir ödeme-onay sistemidir. Bu sistemle internetten dokunarak alışveriş yapabilir, ister yeni ister ikinci el ürünü teslim alır, 3 gün boyunca deneyip onayladıktan sonra satın alabilirsiniz. Sıfır Risk Sistemi hem alıcıyı hem de satıcı koruyan risksiz bir alışveriş sistemi sunar. Gittigidiyor'da tüm alışverişler Sıfır Risk Sistemi güvencesiyle gerçekleştirilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title