Haberler

Gişe Gaspçıları İki Kadın Çıktı

KGS kartını doldurmak için karayolları ve köprülerdeki gişelerde duran kişilerin araçlarına saldırarak para, mücevher, pasaport ve kredi kartlarını gasp eden 2 kadın suçüstü yakalandı.

BİR yakınlarının düğünü için Almanya’dan gelen Ayhan Şentürk ve ailesine 17 Temmuz 2007’de, gişelerde durduğu sırada 2 kadın saldırdı. Ailenin büyük kızı Esin Günay’ı metrelerce yerde sürükleyen saldırganlar, 20 bin YTL, 2 bin Euro, pasaport ve kredi kartları bulunan çantasını alarak kaçtılar. Olay, Hürriyet’in 3. sayfasında da haber olarak çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğü, Ayhan Şentürk’ün Beykoz Cumhuriyet Savcılığı’na yaptığı suç duyurusu üzerine soruşturma açtı.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Mahmutbey Gişeleri’nde bir hafta boyunca 24 saat nöbet tuttu. Önceki gün öğle saatlerinde kendilerine yeni bir kurban bulmak için Fatih Sultan Mehmet Köprüsü gişelerine gelen şüphelilerden Fevziye A. (22) ile Y.K. (13) suçüstü yakalandı. İki gaspçının şoförlüğünü yapan İnan Ç. (22) ise geldikleri Opel Astra otomobili terk ederek kaçtı.

Teşhis ettiler

Benzer suçlardan 26 kez polise geliş kaydı bulunan Fevziye A. tutuklanırken, 27 defa polis tarafından yakalandığı belirlenen firari şüpheli İnan Ç. ise aranıyor. Gasp ettikleri 6 kişi tarafından teşhis edilen şüphelilerin, özellikle yabancı plakalı araçları tercih ederek aile reisinin KGS kartı doldurmak için araçtan inmesinin ardından harekete geçtikleri belirlendi. Aracın yanına giderek içeride bulunanları "Lastiğiniz patlamış" ya da "Arka araçtan size sesleniyorlar" gibi bahanelerle oyalayan zanlıların bir anda gözlerine kestirdikleri çantayı alarak kaçtıkları tespit edildi. Şüphelilerin bugüne kadar 22 bin YTL para, 2500 Euro, 300 ABD doları para ile çok sayıda mücevheri gasp ettikleri öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title