Haberler

Gisad Başkanının Acı Günü

Gisad Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özdoğan'ın Annesi Hikmet Özdoğan, Çanakkale'nin Ezine İlçesine Bağlı Güllüce Köyünde Toprağa Verildi.

GİSAD Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özdoğan'ın annesi Hikmet Özdoğan, Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Güllüce köyünde toprağa verildi.

Hazır giyim firmalarının ihracat yapmak için 1997 yılında kurdukları bir şirket olan GİSAD'ın başkanlığını yürüten İbrahim Özdoğan'ın anne Hikmet Özdoğan (82), önceki gün İstanbul'da vefat etti. Hikmet Özdoğan, bugün Ezine'nin Güllüce köyünde, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenazeye TİM Başkanı Oğuz Satıcı, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ile çok sayıda iş adamı ve köylüler katıldı. Annesini kaybetmenin acısını yaşayan İbrahim Özdoğan, cenaze sonrası taziyeleri kabul etti.

(AÖ-MŞ-MEF-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title