Haberler

    Girisimcilik Sohbetleri: Gençlik ve Gelecek W/ Emrah Kaya

    ODTU GIMER Girisimcilik SohbetleriGençlik ve GelecekEmrak Kaya http://youth.com.tr/Emrah KAYA: Kurucu Ortak, Chief Youth OfficerYoutholding: Gençlik iletişimi, etkinlik yönetimi, dijital iletişim, pazar araştırma...1979'da Ankara'da doğdu.

    ODTU GIMER Girisimcilik Sohbetleri

    Gençlik ve Gelecek

    Emrak Kaya http://youth.com.tr/

    Emrah KAYA: Kurucu Ortak, Chief Youth Officer

    Youtholding: Gençlik iletişimi, etkinlik yönetimi, dijital iletişim, pazar araştırma...

    1979'da Ankara'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü'nü bitirdi. 2001 yılında Türkiye'nin ilk gençlik pazarlaması şirketlerinden the uniclub'ı kurdu. Gençlik pazarlaması konusunda uzman olan Kaya, 2002 yılında eğitim sektöründeki boşluğu fark ederek üniversite öğrencileri ve genç profesyoneller için Eğitişim Kariyer Enstitüsü'nü kurdu. Geçen 8 yıl içinde ilklere imza atmaya devam eden Kaya, e-ticarete farklı bir boyut kazandıran firsatciyiz.com ile dijital pr üzerine yoğunlaşan Youth Media'nın temellerini attı. 2009'da youtholding'i şirketlerinin çatı markası olarak konumlandırdı. Her noktada gençliğe temas eden markalarıyla Türkiye'nin ilk 100'üne giren şirketlerine gençlik pazarlaması, eğitim, online ve offline medya, araştırma hizmetleri veriyor. Coca-Cola Company, Microsoft, Unilever, Efes Pilsen, Arçelik, Finansbank, Hürriyet, P&G, Perfetti, Sony Eurasia, Anadolu Jet, Apple, Schneider, kariyer.net, Milliyet bu müşterilerden bazıları… 2004-2007 yılları arasında Türkiye Bilişim Derneği'nde Yönetim Kurulu üyesi olarak aktif çalışmalar katılan Kaya, aynı zamanda Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği üyesi.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Üniversitesi Türkiye Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title